string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

​Scoor een gesigneerd shirt Tomas Suslov, alleen op Black Friday.

Vrijdag 26 november 2021 om 00:01

Het is Black Friday! Net als vorig seizoen heeft FC Groningen een speciale aanbieding alleen op Black Friday. Exclusief vandaag – vrijdag 26 november –  is een door Tomas Suslov gesigneerd thuisshirt aan te schaffen via de webshop.

algemeen-landscape

FC Groningen kiest op Black Friday in tegenstelling tot veel andere bedrijven er voor om extra waarde toe te voegen aan een bijzonder shirt. Het wedstrijdshirt van Tomas Suslov. Het handgesigneerde shirt is alleen op Black Friday tegen het normale tarief exclusief te bestellen via de webshop.
 
Suslov was afgelopen zomer als enige FC’er actief op het EK-voetbal en geldt als het grootste voetbaltalent uit Slowakije. De middenvelder brak vorig jaar door vanuit de Opleiding van FC Groningen en gaat dit seizoen ruim aan kop in de verkiezing voor de Office Centre Speler van het Jaar.
 
Naast het aanschaffen van gesigneerde shirts van Tomas Suslov heeft FC Groningen meerdere acties in het kader van Black Friday met mooie korting. Zo is de bedrukking van namen en rugnummers op het uitshirt deze vrijdag gratis

Shop nu bij FC Groningen

bedrukkingfeed

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard