string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Scoor dit weekend een gesigneerd shirt van Radinio Balker of Michael Verrips.

Zaterdag 05 november 2022 om 10:00

FC Groningen Merchandise komt dit weekend met een speciale actie. Bestel nu een shirt van verdediger Radinio Balker of keeper Michael Verrips en de twee FC’ers zullen het shirt voorzien van een handtekening. Deze actie waarbij supporters een gesigneerd shirt kunnen kopen van de twee spelers van FC Groningen duurt tot aanstaande maandag 7 november 09.00 uur. De shirts zijn alleen online te bestellen in de webshop. Scoor dit collectors item voor je te laat bent.

ss-feed

Radinio Balker kende een ongelukkige start van zijn tijd bij FC Groningen, maar is na een lange revalidatie helemaal terug. De verdediger is uitgegroeid tot één van de sterkhouders dit seizoen. Keeper Michael Verrips wordt dit seizoen gehuurd van Fortuna Sittard en werd aan het begin van het seizoen verkozen tot eerste keeper van de FC.
 
Het keepershirt van Verrips is te bestellen in de rode en blauwe variant. Bij het shirt van Balker gaat het om het groen-witte thuisshirt. De shirts zijn voorzien van spelersnaam, rugnummer, officiële badges en een handtekening van de desbetreffende speler. Er zijn alleen volwassen maten beschikbaar. Het shirt kost € 89,45. Seizoenkaarthouders krijgen 10% korting, clubcardhouders en leden van de Junior Club krijgen een korting van 5%.
 
Deze speciale actie is alleen in de Webshop verkrijgbaar. De shirts worden komende week voorzien van een handtekening, hierdoor duurt de levering enkele dagen langer.
Bestel hier een van de gesigneerde shirts

ss-landscape

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard