string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ruime overwinning voor FC Groningen.

Maandag 11 november 2013 om 09:49

FC Groningen speelde afgelopen zaterdag een prima uitwedstrijd tegen Heracles Almelo en wist de drie punten mee naar het hoge Noorden te nemen.

Er hing een goede sfeer in het stadion van Heracles Almelo. Groot aandeel hierin waren de meegereisde Groningen supporters. Ruim 400 fans wisten de weg naar Almelo te vinden, waaronder ook een kleine groep Junior Club/GWB leden.
De eerste helft kregen de supporters een aantal kansen te zien voor beide ploegen, maar tot doelpunten leidde het niet.Hoe anders was dat na de rust. Richairo Zivkovic wist als eerste het net te vinden, daarna wist Filip Kostic nog tweemaal te scoren.
Een 0-3 eindstand stond uiteindelijk op het scorebord, wat zorgde voor een feestelijke stemming in het uitvak en een plezierige terugreis voor de FC Groningen supporters. 
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen elf Junior Club leden aan de hand van een FC Groningen speler het veld op, dit waren: Teun Broersma, Isa Broersma, Coen Klat, Jens Schraven, Kjell Silvian Mathijsen, Justen Wiersma, Nyembo van der Heijden, Wouter Klat, Robin van der Veen, Thom Dokter en Harold Ivo Spreen. Klik hier om foto’s te bekijken van de line-up activiteit.

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard