string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ruilbeurs AH-voetbalplaatjes in Euroborg.

Dinsdag 08 maart 2011 om 14:38

In de 321ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland onder meer terug op de thuisnederlaag tegen Heracles Almelo, meldt hij een clinic bij VV Oosterparkers en kondigt hij de AH-voetbalplaatjes ruilbeurs in Euroborg aan.

“Na de fikse thuisnederlaag tegen Heracles Almelo kunnen we niet ontkennen dat we in een moeilijke sportieve fase zitten. Niettemin waren vriend en vijand het er afgelopen zondag over eens dat FC Groningen bij rust dik had moeten voorstaan. We dienen dan ook vertrouwen te houden, we weten wat deze spelers en staf kunnen. We kunnen ons daarbij vasthouden aan de eerste 35 minuten van afgelopen zondag. We hebben kunnen zien dat het allemaal heel dicht bij elkaar ligt. Vrijdagavond wacht de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in Stadion Galgenwaard.”
Arjen Robben
“Onder de toeschouwers, in de voor een tiende keer op rij uitverkochte Euroborg, was afgelopen zondag ook Arjen Robben met zijn gezin. De international trainde ’s ochtends nog in München, maar de selectie had daarna twee dagen vrijaf gekregen. Reden voor Robben om familie en vrienden in Groningen te bezoeken én dus ook om langs te komen bij de club waar hij zijn profcarrière is begonnen. Het is mooi om te zien dat de betrokkenheid van de familie Robben bij FC Groningen nog altijd groot is. De kinderen van Arjen waren gehuld in een FC Groningen-shirt.”
Deense trainers
“De wedstrijd tegen Heracles voltrok zich ook onder het toeziend oog van vijftien trainers uit Denemarken. De groep was, onder de vlag van de Deense voetbalbond, in het kader van de cursus UEFA A-license een week lang te gast in Groningen. Het Deense gezelschap bezocht onder meer trainingen van de eerste selectie en de Beloften, maakte kennis met de scouting en was te gast bij de jeugdopleiding van FC Groningen.”
“We krijgen wel vaker trainers en clubs uit binnen- en buitenland over de vloer in het kader van cursussen en stages en het is goed te merken dat FC Groningen ook over de grenzen blijkbaar steeds interessanter wordt. We kunnen op deze wijze ons visitekaartje afgeven en ons netwerk nog verder uitbreiden.”
Jubileumfeest
“Gisteren (maandag – red.) is gestart met de kaartverkoop voor het grote jubileumfeest van de club in het kader van het 40-jarig bestaan van FC Groningen, in juni van dit jaar. Vrijdag 3 juni wordt Martiniplaza omgebouwd tot een groen-witte feesthal, waar tal van artiesten zullen optreden en de overhandiging zal plaatsvinden van het eerste exemplaar van een speciaal jubileumboek. Er is veel vraag naar het feest – waarvoor alle oud-spelers en –trainers van FC Groningen worden uitgenodigd – en de eerste honderd kaarten zijn al verkocht.”
Activiteiten
“Ook deze week zijn er weer tal van activiteiten. Vanavond (dinsdag – red.) houdt ondergetekende een lezing bij VV Hunso in Exloo. Naast de wekelijkse kinderfeestjes, georganiseerd door de FC Groningen Junior Club, wordt morgenmiddag (woensdag – red.) voor het tweede jaar op rij in Euroborg de landelijke ruildag voor de AH-voetbalplaatjes gehouden.”
“In opdracht van de Albert Heijn-vestigingen in Groningen heeft Organisatiebureau FC Groningen stands ingericht op de omloop op de Noordtribune. De vrije toegang is vanaf 13.00 uur via Ingang 2 van Euroborg, parkeren kan gratis op P3. Er zal een cateringpunt geopend zijn op de omloop. De ruilbeurs duurt tot 17.00 uur. Van alle clubs in de Eredivisie is een stand gemaakt waar per club de nog ontbrekende plaatjes kunnen worden verkregen.”
Spelers
“Daarnaast heeft de FC Groningen Junior Club een eigen promotiestand, waar kinderen zich kunnen aanmelden voor een lidmaatschap. Nieuwe leden krijgen direct een welkomstpakket mee naar huis. Tussen 13.30 uur en 14.30 uur zijn de selectiespelers Jonas Ivens, Thomas Enevoldsen en Nicklas Pedersen aanwezig voor het uitdelen van handtekeningen én zullen zij op zoek gaan naar hun eigen voetbalplaatje. Ook mascotte Groby zal rondlopen tijdens de ruilbeurs.”
“Morgen (woensdag – red.) aan het einde van de middag wordt er een clinic gehouden bij VV Oosterparkers. Ook hierbij zullen selectiespelers aanwezig zijn, in dit geval Fredrik Stenman, Darryl Lachman en Danny Menting.”
Maatschappelijke projecten
“Morgen zullen manager Maatschappelijke Projecten Mick Duzink en ondergetekende de hele dag aanwezig zijn bij een seminar in de Grolsch Veste in Enschede. De stichting Meer dan Voetbal houdt er bijeenkomsten onder de werktitel ‘Samen scoren in de wijk’, over maatschappelijke projecten waarbij voetbal wordt ingezet voor een betere samenleving.”
FC Groningen Journaal online
“De eerste uitgave van het FC Groningen Journaal in 2011 is verschenen. De krant is vorige week huis-aan-huis verspreid in onder meer de gemeenten Groningen en Haren en de editie Winsum, met de gemeenten Bedum, De Marne, Eemsmond, Ten Boer, Loppersum, Delfzijl, Appingedam en Winsum. Geïnteresseerden kunnen ook een exemplaar afhalen bij de Supportersbalie in Euroborg. Een digitale versie van de krant is te lezen door onderstaande link op deze website te klikken.”
FC Groningen TV online
“Op deze website kunnen tevens losse filmpjes worden bekeken van de onderwerpen, die langs komen in de wekelijkse uitzending van FC Groningen TV. Klik op onderstaande link om interviews en reportages te zien over FC Groningen en bekijk elke donderdagavond vanaf 18.00 uur de diverse filmpjes uit de aflevering van die week.”
Stemmen
“Vorige week woensdag hebben 433 kiesgerechtigden hun stem uitgebracht in Euroborg in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen. Dit was meer dan gemiddeld in vergelijking met andere stemlokalen in de gemeente. Blijkbaar voorziet Euroborg dus in een behoefte.”
Sponsor
“Onze shirtsponsor Bos Incasso en de Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) hebben vorige week als eerste financiële dienstverleners in Nederland de officiële certificering volgens de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Prestatieladder op niveau 3 behaald. Met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal loopt de landelijk opererende incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie voorop in haar branche.”
Reumafonds
“De collecte voor het Reumafonds heeft afgelopen zondag 1.041,65 euro opgebracht. Het Reumafonds en haar collectanten spreken van een mooi bedrag en bedanken alle supporters van FC Groningen, die een donatie hebben gedaan.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard