Revaliderende spelers in FC Groningen TV

17 februari 2010

Vanavond is in FC Groningen TV een reportage te zien over Petter Andersson, Ondrej Svejdik en Sepp De Roover. Het drietal is bezig met de revalidatie na hun kruisbandletsel. FC Groningen TV begint om 18.20 uur op Eredivisie Live.

Er is uiteraard ook aandacht voor de gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk en C1000 Man of the Match Andreas Granqvist. Ook worden de reacties van spelers gepeild over de wederopstanding na de winterstop. Verder worden Andersson, Svejdik en De Roover dus gevolgd in het proces van revalidatie na hun kruisbandoperaties. Tenslotte is er een item te zien over Jopie Hiariej (de vader van), die kookt voor de gehele eerste selectie. YouTubekanaal
Sinds kort heeft FC Groningen TV een eigen kanaal op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv
Op dit kanaal zijn items te zien die zijn uitgezonden in FC Groningen TV op Eredivisie Live. FC Groningen TV wordt woensdag 17 februari uitgezonden om 18.20 uur en wordt donderdag 18 februari herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur en op zaterdag 20 februari om 11.50 uur. De wedstrijd NEC-FC Groningen wordt later die avond ook op Eredivisie Live 1 uitgezonden.

Laatste nieuws