string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Rentree Texeira bij Jong FC Groningen tegen ADO in Eelde.

Maandag 11 november 2013 om 10:49

Jong FC Groningen treedt vanavond om 18.30 uur aan tegen Jong ADO Den Haag. De competitiewedstrijd, die onlangs vanwege een overtrekkende storm was afgelast, wordt gespeeld op het kunstgrasveld van VV Actief in Eelde. In de ploeg van trainer Paul Raveneau zullen zeven spelers uit de eerste selectie hun opwachting maken.

Jong FC Groningen bekleedt in de Beloftencompetitie Divisie A momenteel de derde plaats. De ploeg van Raveneau heeft met 14 punten uit zes wedstrijden echter de minste verliespunten in de competitie. Deze week staan er voor Jong FC twee inhaalduels op het programma; vanavond en donderdagavond tegen Jong Vitesse uit. “Daarna staat de stand weer een beetje in het lood”, zegt Raveneau. “Het is jammer dat we niet een gelijk aantal wedstrijden hebben gespeeld, waardoor de stand vertekend is, maar wij kijken niet zo naar de ranglijst. We moeten twintig wedstrijden spelen en daarbinnen proberen wij onze speelwijze te ontwikkelen en als team stappen te maken. Na vanavond hopen we er weer een stapje bij gezet te hebben.”
Rentree
Raveneau kan vanavond beschikken over maar liefst zeven spelers uit de eerste selectie. David Texeira staat na een lange blessure voor zijn rentree op het veld in wedstrijdverband. Naast de Uruguayaanse spits zullen ook de verdedigers Timo Letschert, William Ekong en Lorenzo Burnet onderdeel uitmaken van de selectie van Jong FC Groningen, evenals Rasmus Lindgren, Michael de Leeuw en Emil Johansson.
De toegang tot het sportpark van VV Actief in Eelde is gratis.

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard