Reis, Bel Hassani, Breij, Gladon, Pohl en Kramer in FCG TV

29 maart 2019 / vandaag

FC Groningen-TV heeft vanavond op FOX Sports een reportage over Ludovit Reis bij Oranje onder-19. Daarnaast is er een vooruitblik op de uitwedstrijd tegen AZ met Iliass Bel Hassani en gaat de selectie van de FC een nieuwe battle aan met de landmacht.

Afgelopen dinsdag kon Oranje onder-19 zich in Hardenberg plaatsen voor het EK van komende zomer in Armenië. Oranje onder-19 met Ludovit Reis had aan een gelijkspel tegen Spanje voldoende, maar verloor met 1-0 door een doelpunt in de laatste minuut, waardoor niet Nederland maar Spanje naar het EK gaat. FCG TV heeft een reportage over de teleurstellende avond voor middenvelder Reis.

Vorige week waren in FCG TV de eerste battles te zien tussen de selectie van FC Groningen en de militairen van 43 gemechaniseerde brigade in Havelte. Vanavond het vervolg met het klimmen op een touwladder, tokkelen en het afleggen van een parcours. FCG TV volgt hierbij de vooral verrichtingen van Michael Breij, Paul Gladon, Jannik Pohl en Lars Kramer.

Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij AZ. AZ en FC Groningen zijn in 2019 de best presterende ploegen in de eredivisie en dat geeft het duel een speciaal tintje. Voor Iliass Bel Hassani is de wedstrijd extra speciaal want hij wordt door FC Groningen gehuurd van AZ. Vanavond blikt FCG TV vooruit op het duel met Bel Hassani.

Daarnaast vertelt algemeen directeur Hans Nijland waarom FC Groningen na dit seizoen stopt met het FC Groningen onder 23-team in de derde divisie en zich volgend seizoen inschrijft in de Reserve-competitie.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 12.00 uur te zien op kanaal 3 en om 15.30 uur op kanaal 2. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws