string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Reijnen, Linssen, Burnet, Tibbling en Svejdik in FCG TV.

Vrijdag 06 november 2015 om 12:58

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de wedstrijd tegen Slovan Liberec met Etienne Reijnen en Bryan Linssen. Beide spelers blikken ook alvast vooruit naar de ontmoeting van komende zondag tegen SC Cambuur. Daarnaast is er een reportage over Ondrej Svejdik die met Liberec na ruim zes jaar terugkeerde in Euroborg.

Donderdagavond verloor FC Groningen in Euroborg met 1-0 van Slovan Liberec. De nederlaag betekende dat FC Groningen niet meer verder kan komen in de Europa League. FCG TV was bij de vrijdagochtendtraining van de FC en keek ‘the dat after’ terug met Etienne Reijnen en Bryan Linssen.
Ondrej Svejdik verliet met een prettig gevoel donderdagavond Euroborg. De oud-speler van FC Groningen keerde als speler van Slovan Liberec na ruim zes jaar terug in Euroborg. Een vreemde gewaarwording voor hem want in zijn hart voelt Svejdik zich nog steeds speler van FC Groningen. FCG TV sprak met Svejdik en hoorde dat hij na zijn vertrek uit Groningen bijna had overwogen om te stoppen met voetballen.
Afgelopen zaterdag wist FC Groningen met 2-0 te winnen van PEC Zwolle. Voor Reijnen en Jesper Drost was het een wedstrijd tegen de club waar hun carrière begon. FCG TV sprak na afloop met beide en besprak tevens met Reijnen, Lorenzo Burnet en Simon Tibbling het verschil tussen een 5-3-2- en 4-3-3-systeem.
Komende zondag gaat FC Groningen op bezoek bij SC Cambuur. Voor Reijnen betekent het een weerzien met de club waar hij vorig seizoen speelde. Hij laat weten waarom Cambuur uit altijd lastig is. Ook Linssen vertelt dat het vaak moeilijk voetballen is in Leeuwarden. Hij heeft nu wel één voordeel: hij heeft niet meer lang te reizen.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 5 en zondag om 13.00 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard