string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Radio Veronica Official Supplier Eredivisie.

Maandag 10 augustus 2009 om 15:41

Radio Veronica is met onmiddellijke ingang Official Supplier van de Eredivisie. De radiozender sloot daartoe voor de komende twee seizoenen een verbintenis met Eredivisie CV (ECV), de overkoepelende organisatie van de 18 Eredivisie clubs. Als onderdeel van de nieuwe samenwerking zendt Radio Veronica iedere werkdag een 'Eredivisie Update' uit, met daarin een overzicht van het laatste nieuws uit de Eredivisie.

De Eredivisie is zeer actief op alle belangrijke platforms zoals print (AD Sportwereld), TV (Eredivisie Live, NOS) en internet (www.eredivisie.nl , www.eredivisielive.nl en www.eredivisielivemagazine.nl ). Aanvullend op de reeds bestaande samenwerking met de NOS wat betreft de live verslaggeving van de Eredivisie wedstrijden worden de activiteiten op het gebied van radio nu nog verder uitgebreid middels de samenwerking met Radio Veronica.

Alex Tielbeke, directeur Eredivisie CV: “We vormen samen een mooi koppel. Met Radio Veronica als dé mannenzender van Nederland zijn er velerlei manieren van samenwerking mogelijk, onder meer in relatie tot ons eigen TV kanaal Eredivisie Live. Zo geeft dit partnerschap ons nog meer mogelijkheden om de voetballiefhebbers te bereiken. Het belooft weer een mooi en spannend voetbalseizoen te worden en wij zijn er helemaal klaar voor om het Nederlandse voetbal op alle mogelijke manieren bij de mensen thuis te brengen.”

Ab Trik, CEO Radio Veronica: “We zijn er trots op dat Radio Veronica als Official Supplier met de Eredivisie een overeenkomst heeft gesloten. Met deze samenwerking komt een lang gekoesterde wens in vervulling om ons te verbinden aan de hoogste klasse van het profvoetbal. Dat Radio Veronica als meest mannelijke zender van Nederland in zee gaat met de Eredivisie is een logische stap in het succesverhaal van de zender. Met deze samenwerking weet Radio Veronica haar luisteraars het hele voetbalseizoen aan zich binden met unieke content en acties en wordt hiermee de belangrijkste radiozender voor alle voetballiefhebbers in Nederland. De dj´s van Radio Veronica zijn zich reeds warm aan het lopen om vol enthousiasme met de eerste Eredivisie-acties en interviews van start te gaan.”

Eredivisie Update
Wezenlijk onderdeel van de samenwerking is het nieuw te ontwikkelen radioprogramma ‘Eredivisie Update’. Gedurende het voetbalseizoen zal hierin iedere werkdag op Radio Veronica om 8.15 uur het voetbalnieuws uit de Eredivisie op de voet worden gevolgd. De Eredivisie Update gaat eind augustus van start.

Actieweek 10 augustus: win seizoenkaarten
De samenwerking tussen de Eredivisie en Radio Veronica gaat vanaf 10 augustus daadwerkelijk van start gaan op de radio met een actieweek. Tijdens de actieweek maken luisteraars van Radio Veronica iedere werkdag kans op seizoenkaarten van alle clubs uit de Eredivisie.

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard