Programma eerste selectie tijdens winterstop

24 december 2021

Spelers en staf van FC Groningen hebben rond de feestdagen vrij. Op zondagmiddag 2 januari verwacht hoofdtrainer Danny Buijs zijn selectie weer op Sportpark Corpus den Hoorn voor de eerste training van 2022.

Op donderdag 6 januari speelt de eerste selectie de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Om 14.00 uur is het Duitse SV Meppen de tegenstander voor een oefenduel in Euroborg, waarbij de poorten van het stadion vanwege de geldende coronamaatregelen gesloten blijven.

Trainingskamp
Van zaterdag 8 januari tot en met maandag 10 januari belegt FC Groningen een trainingskamp van enkele dagen in Marienfeld in Duitsland. Het driedaagse samenzijn wordt op maandag 10 januari afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SV Rödinghausen. De aftrap op Duitse bodem is om 14.00 uur en ook bij dit oefenduel is de aanwezigheid van publiek niet toegestaan.

Direct na afloop van de wedstrijd tegen SV Rödinghausen keren spelers en staf terug naar Nederland. Op zondag 16 januari hervat FC Groningen de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen PSV. Het competitieduel in Euroborg begint om 14.30 uur.

Verslag
FC Groningen zal verslag doen van beide oefenwedstrijden in de winterstop en daarnaast dagelijks via de officiële communicatiekanalen van de club berichten vanuit het trainingskamp in Marienfeld. De Trots van het Noorden is in gesprek met mediapartijen over het live uitzenden van de oefenwedstrijden tegen zowel SV Meppen als SV Rödinghausen. Zodra hierover meer informatie is, zullen we dit eveneens via de clubkanalen communiceren.

13

Laatste nieuws