string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Postema vanmiddag te gast in FC Groningen Live: 'de warming-up'.

Vrijdag 29 oktober 2021 om 08:00

In FC Groningen Live: ‘de warming-up’ wordt vanmiddag vanaf 16.00 uur warmgedraaid voor de uitwedstrijd op bezoek bij N.E.C. Spits Romano Postema is te gast in de Word Groter Studio in Euroborg. De spits afkomstig uit de eigen Opleiding maakte deze week zijn eerste goals voor de Trots van het Noorden en dat bracht een flinke ontlading met zich mee. Ook esporter Nick den Hamer schuift aan.

liveshow

Postema maakt deel uit van het team dat enkele jaren geleden landskampioen werd met FC Groningen Onder-17. De spits groeide door tot de eerste selectie en is een ware publiekslieveling. De energie en het nooit willen opgeven spreekt de supporters in Euroborg aan. Zijn goals afgelopen week in het gewonnen bekerduel met Helmond Sport werden hem dan ook van harte gegund. Samen met de fanatieke aanhang vierde Postema zijn eerste treffers voor de club uitbundig.
 
Postema keerde afgelopen zomer terug bij de FC na een verhuurperiode bij FC Den Bosch. Hij werkt iedere dag keihard aan zijn ontwikkeling en strijdt voor een kans bij zijn club, FC Groningen. In FC Groningen Live: de warming-up kijkt de spits terug op zijn verhuurperiode, zijn goals van afgelopen woensdag en vooruit op het duel met N.E.C. en zijn kansen in de Eredivisie.
 
Naast Postema is ook Nick den Hamer te gast in de ‘Word Groter Studio’. De esporter van FC Groningen staat aan de vooravond van een nieuw seizoen in de eDivisie. Wat zijn de kansen van het vernieuwde team van FC Groningen Esports? Nick laat het weten in een voorbeschouwing. Daarnaast is hij naast FC-esporter ook fanatiek supporter van de Trots van het Noorden en was afgelopen woensdag op de tribune aanwezig.
 
‘FC Groningen Live: de warming up’ wordt voorafgaand aan iedere speelronde in de Eredivisie op de laatste werkdag voor de wedstrijd uitgezonden vanuit de Word Groter Studio in Euroborg. De presentatie van de show is deze week in handen van Frank Veenhof. Bekijk de live show vanmiddag vanaf 16.00 uur via onderstaande videoplayer of het YouTube-kanaal van FC Groningen. De show is na afloop terug te kijken via YouTube.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’