string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Podcast Word Groter (Promotiedagen 2021) met Erik Davids.

Woensdag 02 maart 2022 om 15:00

Word Groter is de podcast van FC Groningen. De naam is een verwijzing naar de belofte in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. De podcast wordt geproduceerd door KVM Media, in opdracht van FC Groningen. Tijdens de Promotiedagen eind vorig kalenderjaar voerden presentatoren Maarten Siepel en Wouter Holsappel diverse interessante gesprekken. In deze aflevering is Erik Davids te gast. Hij is de oprichter van online marketingbureau Meceda. 

Word Groter is een podcast over groei. Over het leven. Over mensen. Tijdens de Promotiedagen eind vorig kalenderjaar werd in het Word Groter Theater van FC Groningen een speciale serie podcasts opgenomen. Eén van de gasten die aanschoof op het podium van het Word Groter Theater is Erik Davids. Davids is het creatieve brein achter zijn onderneming online marketingbureau Meceda. 
  
De speciale Word Groter podcast geproduceerd tijdens de Promotiedagen is nu te beluisteren. Dit kan via Apple Podcast en/of Spotify.

Quote-Podcast - ERIK DAVIDS

Erik Davids 
Erik Davids is directeur en eigenaar van online marketingbureau Meceda en Chapter Director van BNI Global, een zakelijke netwerkorganisatie. De ondernemer kwam er al vrij vroeg achter dat hij niet in een vast stramien paste. Daarom besloot Davids om voor zichzelf te beginnen. “Op de scooter van mijn moeder, door de stad heen, flyertjes en postertjes verkopen en kijken: kan ik daar wat mee?” Nu, tien jaar later, is zijn werk uitgegroeid tot een mooie onderneming.  
 
Het is hem echter niet komen aanwaaien. In de eerste jaren had Davids naar eigen zeggen geen duidelijke doelstelling en wilde vooral zijn eigen ding doen. “Ik kwam er al heel snel achter dat dat niet werkte, want je moet wel gewoon je broek ophouden.” Zodoende gooide hij het over een andere boeg. “Ik dacht: nu moet het echt anders. Toen heb ik me helemaal kapot gewerkt, veel naamsbekendheid gekregen en leuke dingen mogen doen. Zo ben ik stapsgewijs verder gegroeid.”
 
De podcast is te beluisteren via Apple Podcast en/of Spotify.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard