string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Peter traint mee met eerste selectie.

Donderdag 09 oktober 2008 om 16:29

Vanochtend heeft Peter uit Appingedam een deel van de training meegedaan met de eerste selectie. De Stichting Kinderdroomwens had het verzoek gedaan of Peter mocht meetrainen. Hieraan wilde FC Groningen graag meewerken en zo beleefde Peter een topdag in Euroborg.

De Stichting Kinderdroomwens had het verzoek gedaan of Peter mocht meetrainen. De stichting vervult wensen voor kinderen die een traumatische ervaring achter de rug hebben of er midden in zitten. Peter heeft PDD-NOS en een ernstige vorm van astma.

Peter is helemaal gek van voetbal en vooral van FC Groningen en zijn grootse wens is een keer mee trainen met de spelers van FC Groningen. Zelf speelt Peter bij VV Appingedam. Donderdagochtend werd hij in Euroborg ontvangen en even later stond hij op het heilige gras van Euroborg.

Hij mocht van trainer Ron Jans omkleden in de kleedkamer en stond om tien uur op het TCN-trainingsveld tussen zijn favoriete spelers. Daar deed hij het eerste deel van een halfuur mee met de training. Daarna was hij aandachtig toeschouwer bij de onderlinge partijtjes die er gespeeld werden.

Na een frisse douche in de kleedkamer was het tijd voor een glaasje cola in het restaurant De Groene Kathedraal en ging hij met een ‘enorm leuke’ ervaring terug naar huis. Op zaterdag 25 oktober zal hij samen met zijn moeder en zus de wedstrijd FC Groningen – Sparta Rotterdam in Euroborg bijwonen.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’