string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Partnership FC Groningen & Toto.

Vrijdag 23 januari 2009 om 14:36

Toto is terug! Sinds dit seizoen is Toto begonnen met een herintroductie van zijn spelen. Het merk wat eigenlijk nooit weg is geweest, laat zich weer veelvuldig zien op en om de voetbalvelden. De plek waar Toto thuis hoort. Met deze gedachte is Toto een samenwerkingsverband aangegaan met FC Groningen.

FC Groningen is een club met een sterke regionale positie, een grote achterban en een goed imago.  Een club waar Toto zich graag mee wil identificeren. Komende maanden zullen FC Groningen en Toto deze samenwerking uitrollen. Zo kun je via deze website Toto spelen, zal er Toto op de boarding staan en zullen er exclusieve aanbiedingen aan de  FC Groningen supporters worden aangeboden.

Op deze manier kan de voetballiefhebber de fun en spanning ervaren die ontstaat bij het spellen van Toto.  Toto is onderdeel van De Lotto. De Lotto verdient sinds 1961 geld voor de sport en andere goede doelen in Nederland. FC Groningen is hier vanaf heden ook onderdeel van.

Acties
Elke nieuwe deelnemer van de Toto ontvangt bij registratie automatisch 1 euro tegoed op zijn speelrekening. Zo kun je dus gratis kennis maken met de spellen van Toto. Stort je minimaal 5 euro op je rekening, ontvang je eenmalig een bonus van 5 euro speeltegoed. Dit tegoed wordt overigens een dag na storting op je speelrekening bijgeschreven. Deze actie is geldig tot en met zondag 1 februari.  Dus wees er snel bij en speel nu mee op www.toto.nl/fcgroningen.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard