string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Padt, Faber en Warkor in FC Groningen TV.

Vrijdag 13 oktober 2017 om 09:24

FC Groningen TV kijkt vanavond, vrijdag 13 oktober, met Ernest Faber vooruit naar de wedstrijd tegen AZ. Daarnaast vertelt Absalom Warkor wat hij verwacht van de eDivisie en loopt Sergio Padt de 4Mijl voor het goede doel.

Zondag pakt FC Groningen de draad van de competitie weer op met een thuiswedstrijd tegen AZ. FCG TV kijkt met trainer Ernest Faber vooruit naar de ontmoeting. Hij verwacht een open wedstrijd met twee aanvallende ploegen.

Voor eSporter Absalom Warkor begint de strijd deze week. Net als vorig seizoen komt Warkor namens FC Groningen dit seizoen uit in de eDivisie. FCG TV is bij de eerste opnames van de wedstrijden en blikt met Warkor vooruit naar het ongetwijfeld spannende seizoen.

Afgelopen zondag liep Sergio Padt de 4Mijl van Groningen voor Kids United, de club waar hij ambassadeur van is. Padt liep mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kids United. Padt vertelt in FCG TV hoe de 4Mijl verliep en welk bedrag werd ingezameld.

Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur en om 22.05 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 16.15 uur op kanaal 3, zondag om 8.15 uur op kanaal 1 en om 13.30 uur op kanaal 3, voorafgaande aan FC Groningen – AZ. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard