string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Overeenkomst Noordlease als hoofdsponsor loopt af.

Vrijdag 11 februari 2011 om 16:56

Aan het einde van het huidige seizoen loopt de overeenkomst van Noordlease als hoofdsponsor van FC Groningen af na een periode van vier jaar. Noordlease blijft na een succesvolle samenwerking wel in een andere rol als sponsor verbonden aan de club.

Noordlease heeft in de afgelopen vier seizoenen als hoofdsponsor van FC Groningen de doelstellingen bereikt die men voor ogen had. Het bedrijf blijft in de komende seizoenen als partner aan de club verbonden. Gezamenlijk wordt de verdere samenwerking ingevuld. Hierdoor is FC Groningen voor het seizoen 2011/2012 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.
Zowel de directie van Noordlease als die van FC Groningen geven aan trots te zijn dat Noordlease vier seizoenen als hoofdsponsor op het shirt heeft gestaan en kijken uit naar een mooie afsluiting van het seizoen 2010/2011. Beide partijen hebben zich gedurende de afgelopen periode ontwikkeld van regionale tot landelijke partij. De komende jaren zal Noordlease aan de club verbonden blijven en hopen beiden de prettige samenwerking te kunnen continueren.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard