string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Open dag geslaagd!

Maandag 11 juli 2011 om 12:17

Gisteren, zondag 10 juli was de open dag van FC Groningen. Grote kans dat jij er ook was, want er waren maar liefst 25.000 FC Groningen fans naar de Euroborg gekomen! De dag begon om 1 uur en er stonden veel leuke activiteiten op de planning.

Er was een markt waar de Junior Club natuurlijk ook op stond. Heel veel nieuwe kinderen hebben zich ingeschreven voor de Junior Club, waar ik natuurlijk erg blij mee ben! Daarnaast deelden medewerkers van de Junior Club nog de nieuwe elftal en Groby poster uit. Heb jij ook eentje gekregen? Op de achterkant was plek voor handtekeningen en de spelers liepen dan ook rond om deze uit te delen. Natuurlijk was ik ook aanwezig, ben jij met mij foto gezet? Op deze website: http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=E13570F05D1963D6 staan de foto’s die zijn gemaakt met mij.

Op P2 was speciale plek ingericht voor alle jonge FC Groningen fans, je kon voetballen met Voetbalschool Noord bij het Pannaveld, het Essent gaten schieten en er waren nog veel meer attracties.
Verder waren er de hele middag verschillende optredens van Mooi Wark, Jaap Reesema, Bouke en ook Dean Saunders, dit gebeurde allemaal op het podium van Simone FM. Je kon ook nog een tour door het stadion volgen, waar ook de spelerspresentatie en het forum was. Heb jij ook de wedstrijd gezien van Oud FC Groningen? Twee teams namen het tegen elkaar op, wat eindigde met 3-2.

Voetbalpoot,

Groby

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard