Open Dag FC Groningen begonnen, nieuwe shirts verkrijgbaar in FanCorner

28 juli 2019

De Open Dag van FC Groningen is begonnen! Supporters en belangstellenden zijn tot 17.00 uur vanmiddag van harte welkom in en rond het Hitachi Capital Mobility Stadion waar diverse (voetbal)activiteiten worden georganiseerd. Toegang tot het stadion en deelname aan de activiteiten is geheel gratis. Tevens is het voor fans van de Trots van het Noorden de eerste mogelijkheid om de nieuwe PUMA wedstrijdshirts van het seizoen 2019/2020 in de FanCorner aan te schaffen. 

Met een nieuw wedstrijdshirt laat jij als fan zien helemaal klaar te zijn voor het seizoen 2019/2020. Tijdens de Open Dag is het verder mogelijk om een uniek kijkje achter de schermen bij FC Groningen te krijgen. Het Hitachi Capital Mobility Stadion is te bezichtigen via een stadiontour en er zijn binnen en buiten diverse activiteiten waaraan jong en oud kunnen deelnemen.

nieuwe shirts 2

Zo is er onder meer een interactieve voetbalmuur, een pannakooi en footpool aanwezig. In het hoofdgebouw van het stadion is een eSports Playground ingericht, waar kan worden gestreden tegen eSporter Nick den Hamer van FC Groningen.
 
Spelerspresentatie
De officiële spelerspresentatie op het hoofdveld van het Hitachi Capital Mobility Stadion begint om 14.00 uur. Na de spelerspresentatie zijn de nieuwe directieleden Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus van 14.45 uur tot 15.15 uur in het Supportershome beschikbaar voor Q&A’s.
 
Vanaf 15.00 uur zijn spelers en staf aanwezig op het buitenterrein, zodat er voldoende mogelijkheden zijn tot het scoren van een handtekening en/of het maken van foto’s. Ook clubmascotte Groby is uiteraard van de partij.

podium

Voldoende water drinken
Vanwege de warme weersomstandigheden wordt bezoekers gevraagd te zorgen voor drinkflesjes water. Bij alle toiletvoorzieningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion kunnen deze flesjes met water worden bijgevuld. Gezien de hoge temperaturen wordt een ieder het advies gegeven voldoende water te drinken tijdens de Open Dag. Uiteraard zijn er ook voldoende horecapunten in en om het stadion waar drinken kan worden aangeschaft. In het hoofdgebouw is tevens speciaal groen/wit FC Groningen ijs te verkrijgen. Betaling kan contant en per pin.
 
Daarnaast is het belangrijk dat de bezoekers zich goed insmeren en/of beschermende kleding dragen tegen de krachtige zon. Bij (langdurige) onbeschermde blootstelling aan de zon bestaat de kans op huidverbranding.
 
Wegwerkzaamheden ringweg
Bezoekers die met de auto van plan zijn naar de Open Dag te komen, dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden en omleidingen. De belangrijkste stremming is de zuidelijke ringweg vanaf het Julianaplein richting het Hitachi Capital Mobility Stadion (richting Hoogezand). Weggebruikers wordt geadviseerd de aangegeven omleidingsroutes te volgen.
 
Programma Open Dag 2019
• 13.00 uur Start: buitenterrein open en stadion te bezichtigen via stadiontour
• 14.00 uur Spelerspresentatie (op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion)
• 14.45 uur Nieuwe directie beschikbaar voor Q&A's in Supportershome
• 15.00 uur Spelers tot 16.30 uur verspreid op het buitenterrein voor foto’s en handtekeningen
• 17.00 uur Einde Open Dag 2019.

Laatste nieuws