string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Op 9 december Kinderdisco voor de allerkleinsten bij Winterstad (Ossenmarkt).

Vrijdag 30 oktober 2009 om 14:45

De stad Groningen heeft ook deze winter weer een ijsbaan. Het organisatiebureau FC Groningen heeft er samen met Stichting Groningen Sfeerstad voor gezorgd dat er op de Ossenmarkt een ijsbaan is gekomen. Maar er is meer! Zo is er woensdagmiddag 9 december van 15.00 uur tot 17.00 uur een kinderdiscomiddag voor de allerkleinsten!

De ijsbaan stond eerder altijd op de Grote markt. Dit jaar is hier geen ruimte, want het Glazen Huis, van Radio 3FM komt hier te staan. De ijsbaan ligt op de Ossenmarkt van donderdag 3 december tot en met zondag 3 januari, de ijsbaan is onderdeel van Winterstad Groningen. De hoofdsponsor is Friesland Zorgverzekeraar.

Bij de ijsbaan komen tal van leuke attracties, zo zijn er allerlei activiteiten en is er muziek. De Junior Club gaat op 21 december een middag schaatsen met haar leden en er wordt op 16 december een knutselmiddag georganiseert! Natuurlijk is Groby ook regelmatig van de partij! Houdt voor meer informatie over de Junior Club activiteiten op de Ossenmarkt de website in de gaten.
De openingstijden van de ijsbaan zijn van 10.00 uur tot 22.30 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur.
Schaatsen met de Junior Club
Klik hier om je op te geven voor de schaatsmiddag van de Junior Club op 21 december! De schaatsmiddag kost 5,- per schaatser en dit is inclusief koek en zopie voor elke deelnemer. De ijsbaan is tijdens deze middag speciaal afgehuurd door de Junior Club en de middag duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard is Groby ook aanwezig!
Kijk voor meer informatie over het algemene programma ( bijvoorbeeld over de kinderdisco) van Winterstad op de website www.winterstadgroningen.eu.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard