string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog twee oefendata open; HSV in Euroborg grootste affiche.

Donderdag 23 juni 2011 om 09:26

FC Groningen is ter voorbereiding op het voetbalseizoen 2011/2012 nog op zoek naar twee proftegenstanders. In de oefencampagne van de selectie van trainer Pieter Huistra is nog ruimte voor een duel op dinsdag 19 juli en in het laatste weekeinde van juli, een week voor de start van het nieuwe seizoen van de Eredivisie.

Voor de laatste oefenwedstrijd in het weekeinde van zaterdag 30 en zondag 31 juli wordt momenteel gezocht naar een tegenstander in het buitenland. Op dinsdag 19 juli zal normaliter een profclub als sparringpartner fungeren in de eigen noordelijke regio.
Marcus Berg
Meest aantrekkelijke tegenstander tijdens de oefencampagne tot dusver is Hamburger SV. De Duitse Bundesligaclub treedt op zondag 24 juli in Euroborg aan. De wedstrijd is een voortvloeisel uit de transfer van Marcus Berg naar HSV, in de zomer van 2009. Of de in Euroborg zeer succesvolle spits deel zal uitmaken van de selectie van HSV is nog onzeker. Berg werd namelijk direct na afloop van de vorige competitie in Zweden geopereerd aan zijn heup.
Bij de wedstrijd FC Groningen – HSV hebben seizoenkaarthouders vrij toegang. Het oefenduel in Euroborg begint om 14.30 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op Eredivisie Live.
Start
FC Groningen start het seizoen 2011/2012 in de Eredivisie op zaterdag 6 augustus met de uitwedstrijd tegen Roda JC. De aftrap in Kerkrade is om 18.45 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard