string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog slechts 146 ongeplaceerde plaatsen beschikbaar op Noord.

Maandag 27 juni 2022 om 16:16

De vrije verkoop van seizoenkaarten is afgelopen weekend hervat. FC Groningen ontving zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur diverse supporters in Euroborg tijdens de traditionele stoeltjesdag. Op dit moment zijn 10.236 supporters komend seizoen verzekerd van een plaats bij de thuiswedstrijden in de Eredivisie. 

FC Groningen verkocht zaterdag een kleine honderdtal seizoenkaarten. Supporters konden bij de hervatting van de vrije verkoop tijdens stoeltjesdag een plaats komen uitzoeken in het stadion, of een seizoenkaart online bestellen. Seizoenkaarten zijn gemakkelijk te koop via tickets.fcgroningen.nl. Supporters die liever door één van de medewerkers van de afdeling ticketing worden geholpen zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur welkom op het stadion.
 
Het aantal verkochte seizoenkaarten staat momenteel op 10.236.  Vooral op de Tonny van Leeuwen Tribune is de bezettingsgraad hoog. In de vakken B tot en met G waar een ongeplaceerde plaats kan worden gekocht en het meest fanatieke deel van de FC-supporters staan, zijn nog slechts 146 plaatsen beschikbaar.
 
De vernieuwde selectie van FC Groningen speelt de komende periode nog verschillende oefenwedstrijden in de voorbereidingsperiode en trapt op zondag 7 augustus om 12.15 uur de competitie af tegen het gepromoveerde FC Volendam. Supporters die een seizoenkaart overwegen kunnen de beschikbaarheid checken en een seizoenkaart aanschaffen via tickets.fcgroningen.nl

CAMBUUR-20

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard