Nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar tegen Ajax

28 september 2020 / vandaag

FC Groningen speelt volgende week zondag – 4 oktober – om 12.15 uur de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het overgrote deel van de seizoenkaarthouders die was ingeloot voor de kraker tegen de landskampioen heeft hun plaats geclaimd. Desondanks is er nog een aantal plekken beschikbaar die kan worden geclaimd door seizoenkaarthouders die niet waren ingeloot voor de wedstrijd tegen de Amsterdammers en geen plaats hebben geclaimd tegen PSV. De onbezette plaatsen kunnen morgen dinsdag (29 september) vanaf 09.00 uur worden geclaimd.

De groep die in aanmerking komt voor het claimen van een plaats ontvangt hierover deze week nog een mail. Check op deze pagina of jouw relatienummer erbij staat en jij in aanmerking komt voor het claimen van een plaats. De plaatsen kunnen op dinsdag 29 september vanaf 09.00 uur worden geclaimd. Omdat er nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, kan niet iedere seizoenkaarthouder die het recht heeft een plaats te claimen, daadwerkelijk een plaats bemachtigen. FC Groningen zal een SMS-module gebruiken waardoor er een virtuele wachtrij wordt gecreëerd.  
 
Het gaat om losse plaatsen op de drie verschillende publiekstribunes. Supporters die een plek succesvol hebben geclaimd, ontvangen binnen enkele minuten een e-ticket. Dit e-ticket is noodzakelijk om het stadion binnen te komen en niet overdraagbaar. De seizoenkaart is momenteel geen geldig toegangsbewijs. Het claimen van een plaats voor de wedstrijd tegen Ajax kan via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl
 
Een evenredig deel van de beschikbare plaatsen is gereserveerd voor seizoenkaarthouders die meerdere seizoenkaarten hebben op één relatienummer. Zij dienen dinsdag 29 september vanaf 09.00 uur het volgende formulier in te vullen om plaatsen te kunnen claimen. Hier geldt dat de aanvragen die vanaf dinsdag 29 september 09.00 uur binnenkomen in volgorde van binnenkomst worden behandeld.
 
Na het succesvol claimen van een plaats tegen Ajax vervalt het eerste recht voor het bezoeken van de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Groningen. Binnenkort zal de club haar supporters informeren over het traject van het claimen van plaatsen voor de eerstvolgende thuiswedstrijden.
 
Uiteraard baalt FC Groningen enorm dat niet iedere seizoenkaarthouder en sponsorrelatie op dit moment aanwezig kan zijn bij de Eredivisiewedstrijden. De Trots van het Noorden hoopt zo snel mogelijk op een verantwoorde wijze meer supporters te kunnen toelaten bij de thuisduels. 

Publiek
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws