string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwste uitgave FC Groningen Journaal online.

Woensdag 09 maart 2016 om 09:33

Afgelopen week is het derde nummer van het FC Groningen Journaal van dit seizoen verschenen. De nieuwste uitgave van de huiskrant van de Trots van het Noordens kent dit keer alleen een Stadseditie en wordt in Groningen huis-aan-huis verspreid. Zoals te doen gebruikelijk is het FC Groningen Journaal ook online te lezen via deze website.

In de maart-editie van het FC Groningen Journaal is er vooral veel aandacht voor clubmensen, die FC Groningen via de voordeur gaan verlaten of dit reeds hebben gedaan. Zo zijn er verhalen te lezen over en met technische man Henk Veldmate, hoofdtrainer Erwin van de Looi en speler Johan Kappelhof.
Reportages
Verder heeft de redactie van het FC Groningen Journaal reportages gemaakt met aanvoerder Rasmus Lindgren, die samen met jeugdverzorger en groot Bowie-fan Diedrich Streuper de expositie David Bowie is in het Groninger Museum bezocht en over de avonturen van Groby in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.
Andere onderwerpen in het derde nummer van het FC Groningen Journaal in het seizoen 2015/2016: informatie over de nieuwe seizoenkaarten, nadere kennismaking met materiaalman Pieter Idema en fysiek-trainer Robbert de Groot, 10 jaar Euroborg in woord en beeld met onder andere Fredrik Stenman en trainer Alfons Arts komt aan het woord over Jong FC Groningen.
Link
Via onderstaande link is de krant online te lezen:

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard