Nieuwste editie Word Groter Magazine nu online te lezen

1 juni 2022

De nieuwste editie van Word Groter is verschenen. De digitale versie van het magazine van FC Groningen over persoonlijke groei en ontwikkeling is via de link onderaan dit artikel te lezen. Het magazine in een oplage van 4.000 exemplaren valt binnenkort op de mat bij zakelijke relaties en onder meer diverse overheidsinstellingen. 

In de nieuwste Word Groter Magazine is een uitgebreid kennismakingsinterview te lezen met Marcel Borger, de algemeen directeur van hoofdsponsor OG Clean Fuels. Topscorer Jørgen Strand Larsen kijkt terug op een leerzaam seizoen. Trainer Danny Buijs komt aan het woord over zijn periode van vier seizoenen hoofdtrainerschap bij FC Groningen. De populaire oefenmeester schreef tevens een brief aan de supporters.
 
Verder is in Word Groter het inspirerende verhaal van fotograaf Andy Zuidema te lezen. Zuidema werkte hard om uiteindelijk zijn ultieme droom waar te maken. Voormalig jeugdinternational Koos Werkman slaagde niet in het profvoetbal, maar gebruikte de lessen die hij leerde in de Opleiding van FC Groningen op de weg richting een succesvolle maatschappelijke carrière. 

_DSF8363

In deze editie van het Word Groter Magazine tevens aandacht voor sportpsychiater Carl Blijd die professie, topsportervaring en kennis samen ziet komen in zijn werk bij de club. TGG-bestuurslid Hanneke Hazenberg die haar hart volgt en het verhaal van het ontstaan van de passie voor mode van Corné Derksen. Bake Dijk een van de drijvende krachten achter het contentproject de 'Aanpakkers' vertelt over de maatschappelijke waarde van topsport    
 
De naam van het magazine is een afgeleide van de belofte van FC Groningen omschreven in het beleidsplan 2020-2025 Samen naar de Grote Markt. In het blad staan verhalen over persoonlijke groei en ontwikkeling.  Het Word Groter Magazine wordt in een oplage van 4.000 stuks verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en wordt daarnaast verspreid bij diverse overheidsinstellingen. Deze nieuwste editie van het magazine is online te lezen via de volgende link. Het Word Groter magazine is een uitgave van FC Groningen, vormgegeven door Kijf & Witte en de exclusieve fotografie is in handen van Andy Zuidema van Studio Gambar. Scholma Print & Media uit Bedum heeft de uitgave gedrukt.
Lees hier het magazine

20210922GRONINGENVITESSE120

Laatste nieuws