string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Nieuwe mooie drukke periode van wedstrijden voor de boeg’.

Dinsdag 13 oktober 2015 om 14:27

In de 550ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen kijkt algemeen directeur Hans Nijland onder meer vooruit naar de komende periode van drie weken met daarin opnieuw zeven officiële wedstrijden op het programma, te beginnen aanstaande zaterdagavond thuis tegen Willem II.

“Hoewel het Nederlandse voetbal uiteraard nog een belangrijke avond wacht, is het vizier bij ons toch vooral gericht op de start van een nieuw blok van zeven officiële wedstrijden in de komende drie weken. Opnieuw dus een drukke, maar mooie en uitdagende periode.”
Willem II
“In dit schema starten we zaterdagavond in eigen huis met de competitiewedstrijd tegen Willem II. Voor dit thuisduel is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De Piet Fransen Tribune is al helemaal uitverkocht en voor de Tonny van Leeuwen Tribune gaat het nog slechts om een tiental beschikbare kaarten. De aftrap in Euroborg is zaterdagavond om 18.30 uur. Kaarten zijn onder meer online verkrijgbaar via deze website.”
Internationals
“Op de internationals Hans Hateboer, Mimoun Mahi (beiden Jong Oranje – red.) en Albert Rusnak (Jong Slowakije – red.) na had de rest van de selectie een aantal dagen vrijaf om de accu weer op te laden voor de komende serie wedstrijden. Simon Tibbling had zich vanwege enkele fysieke klachten afgemeld voor twee wedstrijden van Jong Zweden. Het drietal dat wel in actie kwam, heeft vandaag en morgen (dinsdag en woensdag – red.) rust. Vanaf gistermiddag (maandag – red.) is trainer Erwin van de Looi met de rest van de groep van start gegaan ter voorbereiding op het thuisduel met Willem II.”
Cadeau
“Na de ochtendtraining van vandaag (dinsdag – red.) zijn spelers en staf naar Euro Kartracing & Bowling Groningen in Kardinge gegaan. Daar werd de rijvaardigheid van de selectie en begeleidende staf getest. Dit speciale arrangement is aangeboden door mobiliteitspartner Wensink Mercedes-Benz, als cadeau voor het winnen van de KNVB-beker en het behalen van Europees voetbal in het afgelopen seizoen.”
‘Trots op het Noorden’
“Vandaag (dinsdag – red.) zal de spelersbus van FC Groningen te vinden zijn in Nieuw-Buinen. Een groep zakelijke relaties van de club heeft onder de noemer ‘Trots op het Noorden’ samen met ons een programma ontwikkeld, waarbij medewerkers van onze  Stichting FC Groningen in de Maatschappij vandaag een bezoek brengen aan CBS De Klister. Groep 8 leerlingen van CBS De Klister en OBS De Poolster krijgen daarbij een presentatie over maatschappelijke onderwerpen, zoals gezonde voeding en het belang van bewegen.”
“Vanaf 17.30 uur verzorgt FC Groningen een clinic bij VV Nieuw-Buinen. Zestig D-pupillen nemen hieraan deel. Doelman Peter van der Vlag en aanvaller Bryan Linssen zullen hierbij aanwezig zijn. Als onderdeel van het project ‘Trots op het Noorden’ bezoeken 250 Nieuw-Buiners vervolgens op zaterdag 31 oktober de competitiewedstrijd FC Groningen – PEC Zwolle in Euroborg.”
4Mijl
“Ook vanaf deze plek willen wij nog maar eens wijzen op de kracht van sport voor de samenleving. De hele belevenis en entourage afgelopen weekend rondom de 4Mijl in Groningen bewijst maar weer eens dat sport mensen samenbrengt en veel goeds en positiefs teweeg kan brengen. Het is mooi en goed om te constateren dat ook weer veel medewerkers en vrijwilligers van FC Groningen hebben bijgedragen aan dit prachtige evenement voor Stad en Ommeland. Wij willen afscheidnemende racedirector Grietje Pasma van harte feliciteren met haar zeer verdiende koninklijke onderscheiding.”
Felicitaties
“En met de felicitaties aan de volleyballers van collega-topsportclub Abiant Lycurgus met het winnen van de Supercup, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard