string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwe aflevering ‘Dromen van Euroborg’ nu online.

Donderdag 14 april 2022 om 08:00

In de serie ‘Dromen van Euroborg’ wordt FC Groningen Onder-18 een seizoen lang gevolgd. De aflevering die vandaag online is verschenen, staat volledig in het teken van de ‘finale’ tegen ADO Den Haag. Vanaf vandaag kan de video bekeken worden op het YouTube-kanaal van de Trots van het Noorden.  

De Najaarscompetitie nadert zijn climax. Uitgesteld door coronamaatregelen, wordt de seizoensfinale op bezoek bij directe concurrent ADO Den Haag pas op 26 februari gespeeld. FC Groningen Onder-18 heeft voldoende aan een gelijkspel; de leeftijdsgenoten van ADO moeten winnen. In de nieuwste aflevering van de serie wordt deze ontknoping in beeld gebracht. Daarnaast neemt de club een moeilijke en ingrijpende beslissing.  

220413 - Screenshot 4

In ‘Dromen van Euroborg’ maakt de kijker kennis met de Onder-18 van de FC. De ploeg wordt op de voet gevolgd tijdens dit mooie maar hectische seizoen, waarin de jacht op promotie, het team én persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Een unieke kijk achter de schermen bij deze talenten, die stuk voor stuk dromen van het spelen in Euroborg. 
 
Vanaf vandaag is de aflevering te bekijken op YouTube en via onderstaande videoplayer. Later deze week komt een tweede video online.   

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard