string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Nieuw uit-tenue volgend jaar zwart met groen’.

Dinsdag 26 november 2013 om 14:33

In de 456ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het gelijke spel tegen PEC Zwolle, kijkt hij vooruit naar het duel met NAC Breda, het Sinterklaasfeest van de FC Groningen Junior Club, maakt hij de uitslag van shirtverkiezing bekend en benoemt hij nog diverse activiteiten van deze week.

“We hebben afgelopen zondag tegen PEC Zwolle wederom een goede wedstrijd voor eigen publiek gespeeld. Het is dan jammer dat je een overwicht niet weet om te zetten in doelpunten en de winst vergeet te pakken. Het talrijk opgekomen publiek heeft zich in Euroborg echter wederom kunnen vermaken en hoefde zich ondanks de 0-0 uitslag niet te vervelen. Zaterdagavond hopen we onze goede vorm te bevestigen als we in Breda op bezoek gaan bij NAC, dat het dit seizoen met name in de laatste thuiswedstrijden ook heel goed doet.”
Bekerwedstrijd
“Hoewel de bekerwedstrijd tegen N.E.C.  nog even voor ons ligt, willen wij onze seizoenkaarthouders er ook vanaf deze plaats nog eens op wijzen dat tot en met donderdag de eigen plek voor slechts 6 euro kan worden gereserveerd. Daarna zijn losse kaarten voor het duel in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi, dat op donderdag 19 december om 18.45 uur wordt gespeeld, 10 euro per stuk.”
Sierd van der Berg
“Dat voetbal maar een relatief spelletje is, werd ons de afgelopen dagen opnieuw duidelijk. Het slechte nieuws van onze keeperstrainer Sierd van der Berg, bij wie leukemie is geconstateerd, heeft ons geschokt. Eens te meer wordt bij dergelijke berichten duidelijk dat je gezondheid één van de allerbelangrijkste zaken in het leven is. Wij wensen Sierd en zijn familie ook vanaf deze plaats nog eens alle sterkte op de weg naar herstel.”
Nieuwe tenue
“Gistermiddag (maandag – red.) sloot de via deze website onder supporters gehouden verkiezing van de nieuwe wedstrijdtenues voor het seizoen 2014/2015. De keuze voor het nieuwe thuistenue was een nek-aan-nek-race, waarbij uiteindelijk het thuisshirt met de twee smalle groene banen het nipt won van de versie met de bredere groene banen. De keuze voor het nieuwe uit-tenue was eigenlijk vanaf het begin al een uitgemaakte zaak. Het zwarte tenue met een groen vlak op het linkerdeel van het shirt won afgetekend en zal dus in het seizoen 2014/2015 het nieuwe uit-tenue van FC Groningen zijn.”
Bezoek aan Celtic
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) brengen manager technische zaken Henk Veldmate en ondergetekende een bezoek aan Celtic. Op uitnodiging van de directie van de nieuwe club van onze voormalige centrale verdediger Virgil van Dijk, bekijken we vanavond in Celtic Park de Champions League wedstrijd van de Schotse kampioen tegen AC Milan. Morgenochtend hebben we vervolgens een afspraak met de directie van Celtic om met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei zaken. Uiteraard zullen wij ook Virgil van Dijk nog ontmoeten en spreken in Glasgow.”
Sinterklaasfeest
“Morgenmiddag (woensdag – red.) wordt in de Essent Lounge van Euroborg het grote Sinterklaasfeest van de FC Groningen Junior Club gehouden. Leden in de leeftijd tot en met 8 jaar konden zich aanmelden om bij deze activiteit aanwezig te zijn. Ruim 250 leden hebben van die mogelijkheid reeds gebruik gemaakt en zijn bij het spetterende bezoek van de Goedheiligman en zijn Pieten aanwezig. Het Sinterklaasfeest wordt gevierd van 14.00 uur tot 15.30 uur. Leden van de Junior Club kunnen zich ook vandaag (dinsdag – red.) nog opgeven via de website van de Junior Club, onder het kopje ‘activiteiten’.”
Landbouw Vakbeurs Assen
“Deze week wordt in Assen de Landbouw Vakbeurs gehouden. Met een enorme beursvloer en een veelzijdig aanbod is de vakbeurs hét trefpunt voor melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf. Als afspiegeling van de regio legt de vakbeurs zich vooral toe op de akkerbouw en veehouderij. Onze salesmanager Geert Kuiper zal op de beurs, in de stand van sponsorrelatie Agrarisch transport- & loonbedrijf H.S. Agri B.V., ons concept van de BoerenBox uitdragen. Deze skybox in Euroborg – speciaal bedoeld voor de agrarische sector – is sinds dit seizoen nieuw in ons commerciële aanbod en bijzonder populair gebleken.”
Bijeenkomst
“Tot slot kijken we alvast even over het weekeinde heen. Volgende week maandag zal ik namelijk spreken op een bijeenkomst van Van Wijnen Groningen B.V. Onder het thema ‘(Ver)bouwen doe je samen’, zal ik onder meer ingaan op de realisatie van onze nieuwe businesslounge en dan met name op welke wijze deze in samenwerking met diverse partners ot stand is gekomen. Daarnaast zal ik nog iets vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen de aanpak in bedrijfsvoering in de huidige economische tijd in het bedrijfsleven en bij een betaald voetbalorganisatie.”
Facebook
“Met de mededeling dat onze Facebook-pagina almaar groeit en groeit en inmiddels al meer dan 27.000 likes heeft, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard