string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuw beschikbare seizoenkaarten te koop.

Dinsdag 12 juli 2011 om 14:38

In de 337ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland onder meer terug op de zeer geslaagde Open Dag 2011, kijkt hij vooruit naar de diverse oefenwedstrijden en activiteiten en maakt hij melding van de verkoop van nieuw beschikbare seizoenkaarten.

“We hebben een zeer geslaagde Open Dag 2011 achter de rug. De weersomstandigheden waren afgelopen zondag ideaal, tot ongeveer een kwartier voor het einde van de middag, toen een wolkbreuk alles rond Euroborg onder water zette. Het mocht de pret niet drukken. Ongeveer 25.000 bezoekers wisten de weg naar ons stadion te vinden en konden genieten van tal van optredens, activiteiten en natuurlijk de spelerspresentatie, onder de deskundige leiding van voormalig FC-spits Peter Houtman. Vanaf deze plaats willen wij alle supporters bedanken voor hun komst naar Euroborg en alle vrijwilligers, oud-spelers en onze medewerkers voor hun inzet tijdens de Open Dag.”
Voorbereiding
“Ondertussen is hoofdtrainer Pieter Huistra met zijn staf en selectie volop in voorbereiding op de competitiestart van het seizoen 2011/2012. Daartoe speelt FC Groningen in de provincie diverse oefenwedstrijden tegen profclubs. Zo staat vanavond (dinsdag – red.) in Norg het treffen met het Griekse PAOK uit Saloniki op het programma. De aftrap op het veld van vv GOMOS is om 19.00 uur. Zaterdagmiddag speelt FC Groningen in Mussel tegen SC Veendam. Dit oefenduel begint om 15.00 uur.”
Doe Een Wens
“De meest in het oog springende wedstrijd tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen, is het duel met HSV. Het treffen met de Duitse topclub, voortvloeiend uit de transfer van Marcus Berg in de zomer van 2009, vindt plaats op zondag 24 juli. De aftrap in Euroborg is om 14.30 uur. Deze wedstrijd is voor seizoenkaarthouders en sponsors vrij te bezoeken en zal in het teken staan van onze maatschappelijk partner Doe Een Wens Stichting Nederland.”
“Rondom de wedstrijd zullen wij tal van acties hebben, waaronder een collecte voor dit goede doel. Losse kaarten voor de wedstrijd kosten 5 euro en ook die opbrengst gaat naar Doe Een Wens. Speciaal voor dit bijzondere duel maken we een exclusief programmaboekje. Uiteraard vindt u hierin de nodige wedstrijdinformatie terug, maar is er ook aandacht voor Doe Een Wens en de activiteiten van de stichting.”
Verloting
“De programmaboekjes worden genummerd en hieraan is een verloting gekoppeld met mooie prijzen. Het programmaboekje, een collectors item, kost 3 euro per stuk en uiteraard gaat ook de opbrengst hiervan naar het goede doel. De oplage zal 2.000 exemplaren bedragen. We zullen de komende periode nog meer acties rondom deze wedstrijd bekend gaan maken, alles met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Doe Een Wens kan met de opbrengst nog meer allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervullen en u kunt hieraan bijdragen!”
Seizoenkaarten
“Vanaf vandaag zijn er zo’n driehonderd nieuwe seizoenkaarten beschikbaar voor de verkoop. Het betreft jaarkaarten waarvan het verschuldigde bedrag de afgelopen periode niet is voldaan. De beschikbaar gekomen plekken zijn verspreid door het stadion. Belangstellenden voor een seizoenkaart kunnen zich melden bij de Supportersbalie in Euroborg en ter plaatsen een vrije stoel uitzoeken.”
“Tevens zijn er nog zo’n driehonderd seizoenkaarten te koop voor vak X. De seizoenkaarten in dit vak zijn slechts geldig voor één jaar, omdat wij nog niet weten welke bestemming dit vak in de toekomst zal gaan krijgen. Daarom geven deze plaatsen niet automatisch een garantie of een verlenging op een seizoenkaart voor 2012/2013. Ook voor een seizoenkaart in vak X kunt u langskomen bij de Supportersbalie in Euroborg. Indien u een seizoenkaart aanschaft, heeft u dus ook vrij toegang tot de wedstrijd tegen HSV.”
B-kern
“Terwijl de A-kern van de selectie vanavond in Norg aantreedt, speelt de B-kern – aangevuld met een aantal selectiespelers en A-junioren – morgenavond (woensdag – red.) een oefenwedstrijd tegen Alcides. De aftrap in Meppel is om 19.30 uur.”
“Daar waar de selectie toewerkt naar de competitiestart van de Eredivisie, sluit de jeugdopleiding van FC Groningen vanavond (dinsdag – red.) tijdelijk de kleedkamerdeuren voor de aanstaande vakantieperiode. Vanmiddag vinden de laatste trainingen plaats op Sportpark Corpus den Hoorn en vanavond wordt bij paviljoen Kaap Hoorn het seizoen met de medewerkers van de jeugdafdeling afgesloten. Bij deze gelegenheid wordt officieel afscheid genomen van achttien mensen, die de jeugdafdeling gaan verlaten, onder wie de trainers Erik Muntendam en Grafton Holband, wedstrijdsecretaris Jafie Groninger en chauffeur Piet Fransen, die nog wel in ons scoutingsapparaat actief blijft. De eerste trainingen na de vakantie staan voor de oudste jeugd weer gepland op maandag 8 augustus.”
Bijeenkomst Klankbordgroep
“Volgende week maandag, 18 juli, is er een nieuwe bijeenkomst van de Klankbordgroep. De onlangs geplande sessie, kon niet doorgaan en is derhalve opnieuw vastgesteld. Voor de agendapunten en eventuele input kunt u op onderstaande link klikken. De club heeft de Klankbordgroep in samenspraak met afgevaardigden van de supportersverenigingen in 2009 in het leven geroepen. Leden van dit adviesorgaan sluizen gevraagd en ongevraagd signalen, die leven onder het publiek, door richting de club. Ten minste drie keer per seizoen wordt er in overleg getreden met directie en management van FC Groningen. De verslagen van de bijeenkomsten worden eveneens gepubliceerd op deze website.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard