string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Morgen bekerfinales C1 en D1.

Donderdag 03 juni 2010 om 20:52

Morgen, zaterdag 5 juni, worden op de velden van HZVV in Hoogeveen de bekerfinales bij de jeugd in District Noord gespeeld. In die finales zien we twee jeugdteams van RVO Groningen terug.
RVO FC Groningen C1 speelt om 16.00 uur in de eindstrijd tegen Heerenveen/Emmen C1. In de competitie werden de twee duels telkens door de uitspelende ploeg gewonnen. De ploeg van trainer Grafton Holband speelde dit seizoen vier bekerduels en incasseerde nog geen enkel tegendoelpunt. Wel had het in de kwartfinales strafschoppen nodig om Emmen te verslaan.
RVO FC Groningen D1 treft om 11.45 uur ook al Heerenveen/Emmen D1. De balans in de competitie lag licht in het voordeel van de ploeg van trainer Hugo. Op Corpus werd het gelijk maar op Skoatterwald werden wel drie punten gepakt. De D-pupillen speelden op 12 augustus 2009 reeds hun eerste bekerwedstrijd. Daarna volgden er nog vijf. In totaal maakte de ploeg liefst 88 doelpunten.
De wedstrijden zullen waarschijnlijk onder een warme zomerzon worden gespeeld. Wie toch even de koelte wil opzoeken heeft in de kantine de mogelijkheid om de laatste oefenwedstrijd van het Nederland Elftal te bekijken.
Klik hier voor een uitgebreide voorbeschouwing op beide duels

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard