‘Mooie reeks voortzetten voor eigen publiek’

12 maart 2019 / vandaag

In de 712de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het uitduel met FC Utrecht, kijkt hij vooruit naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen ADO Den Haag en benoemt hij de inhoud van de eerste uitgave van het FC Groningen Journaal in 2019.

“We zijn aan een hele mooie reeks bezig in de Eredivisie. Sinds de winterstop hebben we vijf keer gewonnen, tweemaal gelijk gespeeld en slechts één nederlaag geleden. Dat was in Eindhoven tegen koploper PSV. Afgelopen vrijdag was de 0-0 in en tegen Utrecht een prima resultaat. Het was de zesde ongeslagen competitiewedstrijd op rij. Sinds de jaarwisseling hebben we maar liefst 17 punten gehaald en dat is de beste herstart van een seizoen sinds de eeuwwisseling.”
 
Maximale score
“Voor eigen publiek hebben we in 2019 tot nu toe de maximale score behaald door alle vier de thuiswedstrijden winnend af te sluiten. Die status willen we komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion verder uitbouwen. Om 14.30 uur is ADO Den Haag de tegenstander. ADO staat – net als nog een hele rits andere clubs – in onze directe omgeving op de ranglijst. Een goed resultaat betekent een versteviging van onze positie in het linkerrijtje van de Eredivisie én het op afstand houden en brengen van directe concurrenten. We kunnen daarbij de steun van onze supporters weer goed gebruiken. Bij de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag gelden geen beperkingen.”
 
“Voor de laatste vier thuisduels van dit seizoen is een wedstrijdenpakket te bestellen. Vanaf 60 euro kunnen de thuiswedstrijden tegen De Graafschap, Excelsior, Ajax en Fortuna Sittard worden bezocht. Jeugd kan al vanaf 40 euro deze vier competitieduels in het Hitachi Capital Mobility Stadion bijwonen. Het pakket bestellen kan eenvoudig online via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl.”
 
Seizoenkaartverkoop
“Ondertussen loopt ook de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2019/2020. Voor huidige kaarthouders is de eigen plek tot uiterlijk donderdag 23 mei weer gereserveerd voor het nieuwe seizoen. Een seizoenkaart aanvragen, verlengen of de plaats wijzigen kan online via www.fcgroningen.nl/seizoenkaart.”
 
“Vroegtijdig de seizoenkaart verlengen, kan bovendien mooie prijzen opleveren. Ook dit seizoen kennen wij weer een prijzenfestival https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/20prijzen, waarbij seizoenkaarthouders kans maken op mooie prijzen. Hoe eerder de seizoenkaart 2019/2020 is verlengd, hoe meer kans je maakt op één van de prijzen.”
 
“Wist u trouwens dat jeugd (geboren vanaf 1 juli 2007 – red.) al een seizoenkaart kan aanschaffen voor slechts 89 euro?!”
 
Maikel Kieftenbeld
“Morgen (woensdag – red.) brengt ondergetekende in gezelschap van onder andere collega-directeur Robbert Klaver een bezoek aan Birmingham City FC, waar onze voormalige aanvoerder Maikel Kieftenbeld een thuiswedstrijd speelt tegen Millwall. Birmingham staat in de middenmoot van het Championship. Millwall vecht tegen degradatie in deze loodzware competitie in Engeland, die 24 ploegen telt en dus maar liefst 46 (!) competitiewedstrijden kent.”
 
FC Groningen Journaal
“In de loop van deze week is de eerste uitgave van het FC Groningen Journaal in 2019 ook digitaal te lezen via deze website. In de promotiekrant van de club is er veel aandacht voor alle nieuwe gezichten, die sinds de winterstop bij FC Groningen zijn gekomen. Daarnaast is er een groot interview te lezen met technisch manager Ron Jans en een duo-interview met onze Japanners Ritsu Doan en Ko Itakura. Het FC Groningen Journaal is huis-aan-huis verspreid in de gemeente Groningen met een oplage van 76.000 exemplaren.”
 
“Tot volgende week!”

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws