string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Mooie en spannende week met bekerwedstrijd’.

Dinsdag 27 januari 2015 om 14:09

In de 513de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de eerste thuiswedstrijd van 2015, kijkt hij vooral vooruit naar de bekerwedstrijd van morgen, woensdag 28 januari, tegen Vitesse en benoemt hij enkele actuele zaken.

“De eerste thuiswedstrijd van 2015 is qua resultaat niet geworden wat we ervan gehoopt hadden. Tegen FC Utrecht zat er goed beschouwd niet meer in dan het 2-2 gelijkspel. De uitslag gaf de verhoudingen tussen beide ploegen op juiste wijze weer. Met de vier doelpunten en een hectische slotfase was de wedstrijd zeker ook onderhoudend. Hoewel winnen natuurlijk belangrijk is in topsport, proberen wij daarnaast de mensen in de eigen Euroborg eveneens voldoende vermaak te bieden. Wat dat betreft hoefden de toeschouwers zich niet te vervelen. Naast het punt, dat we hebben mogen bijschrijven, blijft ook onze ongeslagen thuisstatus van dit seizoen op het bord staan en dat is toch ook een fraaie prestatie.”
Beker
“Tijd om lang na te praten over het resultaat tegen FC Utrecht is er niet, want wij richten ons sinds gisteren (maandag – red.) al direct op onze volgende thuiswedstrijd. En wat voor één! Morgenavond (woensdag – red.) spelen we namelijk om 20.45 uur in Euroborg de kwartfinalewedstrijd in het KNVB-bekertoernooi tegen Vitesse. Daar kijken we reikhalzend naar uit, want er liggen prachtige mogelijkheden om dicht bij een tastbare prijs te komen.”
“Kaarten voor deze bekerwedstrijd kosten 15 euro per stuk en zijn zonder restricties aan te schaffen via onder meer deze website. Morgenavond (woensdag – red.) gaan de kassa’s bij ingang 2 van Euroborg om 19.15 uur open voor de kaartverkoop en is ook het stadion geopend.”
Loting
“De kwartfinalewedstrijden om de KNVB-beker worden vanavond en morgen (dinsdag en woensdag – red.) live uitgezonden op betaalzender FOX Sports. De samenvattingen van de vier bekerduels zijn op beide avonden te zien via het open kanaal van FOX. Ongeveer driekwartier na afloop van onze bekerwedstrijd tegen Vitesse, wordt morgenavond in de Essent Lounge van Euroborg live de loting verricht voor de twee halve finales van het bekertoernooi.”
Competitie
“De wedstrijden volgen elkaar in deze periode in rap tempo op. Na het bekerduel van woensdagavond staat namelijk komende zaterdag opnieuw een wedstrijd in eigen huis op de rol. Het derde thuisduel op rij in een week tijd. Om 19.45 uur trappen we dan in Euroborg af voor de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Voor de liefhebbers van avondwedstrijden in het weekend is het duel met de ploeg van trainer Foeke Booy, voormalig speler van FC Groningen, zaterdagavond een mooi affiche.”
“Al met al wacht ons dus een hele mooie en spannende week!”
Activiteiten
“Buiten het drukke programma van de wedstrijden, zijn er deze week ook nog andere activiteiten bij de club. Zo staat er vanavond (dinsdag – red.) een relatiebijeenkomst gepland voor de ‘Vrienden van de Jeugdopleiding FC Groningen’. Het centrale thema tijdens deze bijeenkomst – die speciaal wordt georganiseerd voor sponsors van onze jeugdopleiding – is ‘De toekomst van de jeugdopleiding’ en wordt gehouden in het Hampshire Hotel – Plaza Groningen. Commercieel directeur Robbert Klaver en hoofd jeugdopleiding Paul Raveneau zijn sprekers tijdens deze relatiebijeenkomst.”
Sponsor Award
“FC Groningen heeft naast de Sponsor Award gegrepen. Deze prijs is een initiatief van KNVB Expertise en werd vorige week donderdag uitgereikt tijdens het Kenniscongres in Den Haag. De zakelijke relaties van de genomineerde clubs waardeerden de relatie met hun club het hoogst in het Sponsor Onderzoek 2014/’15 van KNVB Expertise, een centrum voor Onderzoek en Kennismanagement voor het Betaald Voetbal in Nederland. Naast FC Groningen ging de prijs ook aan PSV voorbij. Excelsior ging aan de haal met deze prestigieuze award, maar het is een mooi compliment aan onze commerciële afdeling dat wij tot de beste drie Eredivisieclubs op het gebied van sponsoring behoorden.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard