Mooie creatieve processen tijdens hackathon van FC Groningen Digitaal

6 oktober 2021

In samenwerking met IBM, de Rijksuniversiteit Groningen en verschillende sponsorrelaties werd enkele weken geleden een hackathon georganiseerd in Euroborg. IBM was de workshopleider en heeft de bijeenkomst gefaciliteerd en begeleid. Tijdens de hackathon kwamen diverse partijen bijeen om tot creatieve ideeën te komen om FC Groningen verder te helpen in onder meer de ambitie een economische versneller te zijn.

Vanwege de op dat moment geldende coronarichtlijnen was de hackathon geheel digitaal en was er een virtuele wereld gebouwd waarin iedereen elkaar kon ontmoeten. Hoe kunnen we zakelijke relaties aan elkaar en aan de FC-supporters koppelen? Een mooie uitdaging voor studenten, werknemers van FC Groningen, zakelijke relaties van de club die meedachten en de organisatoren van IBM.
 
Een prachtig voorbeeld van hoe verschillende partijen via FC Groningen elkaar wisten te vinden en waarbij mooie samenwerkingen tot creatieve uitkomsten leidden. Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande video. 

Laatste nieuws