Memisevic, Padt, Mahi, Reis en Fandi’s in FCG TV

9 maart 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Samir Memisevic. Daarnaast worden de kersverse vaders Mimoun Mahi en Sergio Padt verrast met een cadeau en laat Ludovit Reis weten hoe het herstel van de knieblessure verloopt.

Afgelopen zondag werd Samir Memisevic tegen FC Twente door de camera van FCG TV gevolgd. Memisevic kijkt vanavond beelden terug en legt uit hoe hij in de bepaalde situaties handelde. Daarnaast gaat het over persoonlijke duels en de tegenstander van komende zondag, PEC Zwolle.

Afgelopen week was het feest in huize Mahi en Padt want beide families werden verblijd met de geboorte van een dochter. FCG TV verrast beide kersverse vaders met een cadeau uit de FanCorner van FC Groningen. Voor Padt was het deze week een extra mooie week want hij hoorde woensdag direct na de training dat hij ook in de voorselectie zit van het Nederlands Elftal.

Ludovit Reis lijkt zo goed als hersteld van een knieblessure die hij begin februari opliep in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Aanvankelijk zag het er ernstig uit, maar gelukkig viel het mee en verliep het herstel relatief snel. Vanavond vertelt Reis in FCG TV hoe het nu met hem gaat. Daarnaast is er een reportage met Irfan en Ikshan Fandi, de zoons van FC Groningen-legende Fandi, die deze week stage lopen bij FC Groningen onder-23.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.00 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws