string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Maduro eet het liefst kip met rijst.

Dinsdag 17 november 2015 om 14:12

Het is kwart over vier in de middag wanneer Carlos en Damian zich maandag melden bij het Corpushuis. Ze zijn een beetje vroeg, om half vijf mogen ze Hedwiges Maduro interviewen.

Ze hebben de middagtraining bekeken en zijn daarna de spelers achterna gegaan richting het Corpushuis. Terwijl de (meeste) spelers richting kleedkamer gingen, mochten Carlos en Damian binnen wachten. Er werd nog wat overlegd en af en toe kwam er nog een goede vraag bovendrijven; “ow ja! Dat kunnen wij hem ook nog vragen”.
Hoewel Maduro in nog geen velden of wegen te bekennen was, kwamen Danny Hoesen en Michael de Leeuw al wel snel in de buurt. De twee spelers speelden een Dartscompetitie. Danny Hoesen stond voor, maar wie uiteindelijk gewonnen heeft is onduidelijk, want Maduro kwam halverwege het potje binnen lopen. “Sorry, sorry, dat ik een beetje later ben!!” riep hij.
Na een kort voorstelrondje was het aan Carlos om de eerste vraag te stellen en dat was gelijk een lastige: “waar speel je liever; bij Ajax of bij FC Groningen?”. En zo volgden nog veel meer leuke en soms lastige vragen voor Maduro.
Hij heeft wel op alle vragen antwoord gegeven. Zo zijn de jongens onder andere te weten gekomen dat het lievelingseten van Maduro kip met rijst is.
Ben jij benieuwd naar welke vragen er nog meer zijn gesteld en wat Maduro daarop heeft geantwoord? Dat kun je lezen in de volgende uitgave van het clubblad Coooool!
De Coooool! komt uit in december, dus houd dan goed je brievenbus in de gaten.
Heb jij ook leuke vragen voor één van de selectiespelers van FC Groningen en lijkt het je leuk om deze vragen aan de desbetreffende speler te stellen? Stuur dan je vraag naar juniorclub@fcgroningen.nl. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden èn natuurlijk voor wie de vraag bestemd is!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard