string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Madelief (13) treedt op in de rust van Groningen-HSV.

Vrijdag 22 juli 2011 om 16:09

De oefenwedstrijd tussen FC Groningen en de Duitse topclub Hamburger SV staat zondag 24 juli volledig in het teken van een goed doel, namelijk Doe Een Wens Stichting Nederland. De totale opbrengst rond dit duel komt ten goede aan de stichting, die zich inzet voor de vervulling van de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Zo zullen wedstrijdshirts van beide ploegen via een speciale online veilingsite na de wedstrijd beschikbaar worden gesteld en van eigenaar verruilen voor het hoogste bod.
FC Groningen heeft nog veel meer initiatieven bedacht om de opbrengst rondom deze interessante oefenwedstrijd zo hoog mogelijk te laten zijn. Naast het collecteren bij de diverse ingangen van het stadion, kunnen sponsors extra kaarten afnemen voor 20 euro per stuk.
Seizoenkaarthouders van FC Groningen hebben vrij toegang bij deze wedstrijd en worden opgeroepen een financiële bijdrage te doen in één van de collectebussen bij het stadion. Van elke verkochte consumptie draagt Euroborg Horeca, die de catering in het stadion verzorgt, tien procent af aan Doe Een Wens.
Programmaboekje
Het interessante oefenduel wordt rechtstreeks uitgezonden op Eredivisie Live. Speciaal voor dit bijzondere duel wordt een exclusief programmaboekje gemaakt. Uiteraard is hierin de nodige wedstrijdinformatie terug te vinden, maar is er ook aandacht voor Doe Een Wens en de activiteiten van de stichting. Met het kopen van een programmaboekje steunen de supporters niet alleen het goede doel, ze maken bovendien kans op mooie prijzen.
De boekjes worden genummerd en hieraan is een verloting gekoppeld. Zo wordt een wedstrijdbal met alle handtekeningen van de spelers verloot, een sjaal en meer van dit soort fanartikelen. Het programmaboekje wordt een collectors item. Het is full colour en kost 3 euro per stuk. De oplage is 2.000 stuks. Vormgever KijfWitte en Scholma Druk hebben speciaal voor Doe Een Wens aangeboden de programmaboekjes kosteloos op te maken en te drukken.
Optreden in de rust
In de rust van de wedstrijd zal er een optreden plaatsvinden van Madelief, een wenskids van Doe Een Wens Stichting Nederland. De 13-jarige zangeres zal optreden op de middenstip van Euroborg. De directie van Doe Eens Wens is aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen – Hamburger SV en daarnaast zit wenskind Björn met zijn familie en vrienden in de Arjen Robben Skybox in Euroborg.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard