string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Luciano weer beter, Van Loo krijgt rust.

Vrijdag 28 augustus 2009 om 14:35

Doelman Luciano da Silva is op tijd hersteld van ziekte die hem sinds afgelopen weekend enkele dagen buitenspel zette. Doelman Brian van Loo krijgt rust omdat hij kampt met een schouderblessure.

Danny Holla is terug bij de selectie na een schorsing van twee wedstrijden. Gonzalo Garcia is ziek en kampt nog altijd met een rugblessure. Petter Andersson heeft deze week weer geregeld met de groep meegetraind, maar is nog bezig aan zijn revalidatie.
Jeffrey Rijsdijk raakte in het duel van de Beloften bij Jong PSV geblesseerd aan zijn knie en is er niet bij. Danny Menting maakt plaats bij de selectie voor Leandro Bacuna. Door de blessures van Frank Olijve en Danny Post, gaf Jans deze keer de voorkeur aan hem boven Menting. Bacuna is namelijk ook als aanvallende middenvelder inzetbaar en daaraan is gezien de balans in de selectie deze keer ook behoefte.
Bij de tegenstander PSV is het nog afwachten hoe de formatie eruit zal zien. “PSV wil ernaar toe om voetballend te domineren en tegenstanders snel de bal te laten verliezen. Maar zover zijn ze nog niet helemaal. Wel zijn ze in staat met ‘power’ veel kwaliteit te leveren. In de Europese duels was dat vaak niet nodig door het resultaat. Maar tegen Ajax hebben ze laten zien dat ze heel gevaarlijk kunnen zijn als PSV achter staan. Toch willen we ze graag op achterstand gaan zetten!”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard