string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Luciano, Bizot, Botteghin, Chery in FCG TV.

Dinsdag 18 februari 2014 om 11:39

FC Groningen TV kijkt vandaag terug op het emotionele afscheid van Luciano da Silva afgelopen zondag in Euroborg. Daarnaast is er een terugblik op de 1-0 overwinning op Go Ahead Eagles met Essent Man of the Match Tjaronn Chery, Marco Bizot en Eric Botteghin.

Afgelopen zondag nam Luciano da Silva afscheid van de FC Groningen supporters in Euroborg. De doelman die bijna zeven jaar bij FC Groningen voetbalde is maandag teruggevlogen naar zijn geboorteland Brazilië waar hij zich laat opereren aan een knieblessure en waar hij wellicht gaat werken aan een terugkeer elders.
Voorafgaande aan FC Groningen – Go Ahead Eagles werd Luciano in het bijzijn van zijn dochtertje op de middenstip door Hans Nijland en Henk Veldmate bedankt voor bijna zeven seizoenen FC Groningen. Na de wedstrijd bracht Luciano samen met Richairo Zivkovic een bezoek aan het Supportershome waar hij uitgebreid in het zonnetje werd gezet. FCG TV volgde zondag Luciano in het spoor en zag dat het afscheid diepe indruk maakte op de altijd vrolijke Braziliaan.
De drie punten die FC Groningen haalde tegen Go Ahead Eagles waren ook voor Luciano. Marco Bizot beloofde zijn afscheid nemende collega de zege en de nul houden en dat lukte met de 1-0 overwinning op de Eagles. Samen met Bizot, Essent Man of the Match Tjaronn  Chery en Eric Botteghin blikt FC Groningen TV terug op de belangrijke en broodnodige overwinning.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 14.05 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard