string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Linssen: ‘Iedereen is er kapot van’.

Zaterdag 25 februari 2017 om 21:42

Twee goals van aanvaller Bryan Linssen waren zaterdagavond niet genoeg voor FC Groningen om punten over te houden aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. De Trots van het Noorden zag een 2-0 voorsprong in de tweede helft teniet worden gedaan waardoor het met 2-3 verloor. Linssen gaf na afloop tekst en uitleg aan de media.

Voor het eerst in zijn tijd bij FC Groningen scoorde Linssen meer dan een keer in een wedstrijd, maar tevreden kon de aanvaller niet zijn met de goals.  “Ik had het nodig, maar ik heb er nu weinig aan,” aldus Linssen. “Als je wint, geeft zoiets je een boost, maar nu overheerst het negatieve.”
 
Wereldkans
Linssen zette FC Groningen vlak voor rust op een 2-0 voorsprong. “We hebben in de rust gelijk al gezegd dat we er zeker nog niet waren. Het is een kwetsbare tussenstand. Ik had het direct na rust moeten afmaken. Ik kreeg een wereldkans en had de wedstrijd met een hattrick kunnen beslissen. Dat deed ik niet en daardoor heb ik nu een rotgevoel. In plaats van 3-0 wordt het 2-1, ruiken zij bloed en zijn wij het haasje. We mogen ons nooit zo laten afschieten.”
 
Teleurstelling
Volgens Linssen was de teleurstelling na afloop in de kleedkamer ongelooflijk groot. “Het had ons nooit mogen overkomen, maar het overkomt ons wel. Iedereen is er kapot van. De teleurstelling was van alle gezichten af te lezen en niemand had dit zien aankomen. We hebben zeker mogelijkheden gehad, maar hebben het niet goed genoeg uitgespeeld.” 

20170225EOC7018

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard