Linssen: ‘Hij ging er net niet in vandaag’

24 september 2016

Bryan Linssen speelde zaterdagavond tegen zijn oude club Heracles Almelo en had de grootste Groningse kans op een treffer op zijn schoenen. Scoren lukte echter net niet waardoor de wedstrijd in het Noordlease Stadion in 0-0 eindigde.

Linssen had maar wat graag gescoord tegen zijn oude ploeg, maar moet nog minimaal een week wachten op zijn eerste treffer van dit seizoen. “Ik word er gek van, heb al een tijd niet gescoord en had vandaag vier mogelijkheden om de winnende te maken,” aldus de Limburger. “Dat knaagt aan me en ik baal er zelf nog het meest van.”

Doorgegaan
De aanvaller bleef tot op het laatste moment knokken voor een treffer en had in de 71ste minuut de grootste mogelijkheid om te scoren. Linssen zag zijn inzet van dichtbij echter net naast de paal in het zijnet belanden. “Hij ging er net niet in vandaag. Eén keer lag de bal ertussen en dat is bij mij normaal gesproken wel een doelpunt, één keer een schot waar een zwabber in zat, maar die pakte Castro en op het laatst nog een kopbal. Ik ben tot in de laatste minuut doorgegaan, voelde me goed, maar die goal bleef uit. Als ik zo doorga, moet hij echt wel een keertje vallen.”

Teleurstelling
Hoewel Linssen graag zijn eerste treffer van het seizoen wil maken, zegt hij niet te geforceerd op zoek te zijn. “Als iemand anders er beter voor staat, leg ik de bal af, dat zag je bij PSV uit, maar deze van vanavond moest ik allemaal zelf nemen. Het positieve is dat we niet hebben verloren en de nul hebben gehouden. Natuurlijk snap ik de teleurstelling als je thuis niet wint en laat me je verzekeren dat de spelersgroep daar nog het meest van baalt.” 

Laatste nieuws