Linssen: ‘Heel slechte teamprestatie’

8 april 2017

Bryan Linssen maakte zaterdag twee doelpunten in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, maar kon door het 4-3 verlies daar uiteraard niet van genieten. De aanvaller vond het spel van zijn ploeg belabberd en beneden het niveau. 

“Het was belabberd, heel erg slecht,” zegt Linssen tegen FC Groningen.tv. “We maken nog drie goals omdat we eigenlijk normaal gesproken veel beter zijn dan die gasten. We scoren met een beetje geluk een penalty, een afvallende bal en nog een bal. Maar we waren vandaag ver beneden ons niveau en dat mag niet gebeuren.”
 
Linssen had geen verklaring waarom het niet lukte bij FC Groningen, dat wel goed begon, maar na de tegentreffer helemaal wegzakte. “Zo`n klutsgoal en dat stort alles in, houden de bal niet in de ploeg en dan lukt het niet meer. Daarna valt nog een vervelende goal tegen die door iedereen wordt aangeraakt en dan stort het in elkaar."

"Bij 3-0 lijkt het in principe gespeeld, maar begin je toch nog vol goede moed aan de tweede helft en probeer je elkaar op te peppen. Dat kan na twee minuten alweer de prullenbak in als je zo`n knullige goal tegen krijgt. Het is een heel slechte teamprestatie. Dat we ze zo tegen krijgen, moeten we ons allemaal aantrekken.”

Laatste nieuws