string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Linssen, Hateboer, Antonia en historie ADO-Groningen in FCG TV.

Vrijdag 01 april 2016 om 00:09

FC Groningen TV kijkt vanavond met Jarchinio Antonia terug op zijn internationale avontuur met Curaçao. Daarnaast laat Bryan Linssen weten hoe het herstel van zijn enkelblessure verloopt en komt de gedenkwaardige wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen uit april 2007 nog een keer voorbij.

Afgelopen week maakte Jarchinio Antonia zijn debuut voor het nationale elftal van Curaçao. Antonia viel in tegen Barbados en startte in de basis tegen de Dominicaanse Republiek. Onder leiding van bondscoach Patrick Kluivert plaatste Antonia zich voor de volgende ronde van de Carribean Cup. Met FCG TV kijkt Antonia terug op de voor hem bijzondere interlands. Ook Hans Hateboer komt aan het woord in FCG TV. Hij won met Jong Oranje twee oefeninterlands in Spanje.
Bryan Linssen werkt hard aan het herstel van een vervelende enkelblessure. Linssen viel uit tegen PSV en bleef daarna aan de kant. In FCG TV vertelt hij hoe de blessure ontstond en waarom hij het herstel omschrijft als ‘stilletjes’.
Zondag vervolgt FC Groningen de competitie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. In 2007 speelden ADO Den Haag en FC Groningen de laatste wedstrijd in het bekende en beruchte Zuiderparkstadion. Dat afscheidsduel eindigde op een wijze die de aanwezigen niet snel meer zouden vergeten. FCG TV kijkt nog eens terug naar die gedenkwaardige wedstrijd.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 23.10 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 16.15 uur op kanaal 5 en om 23.15 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’