string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lindgren, Mahi, Hoesen en Hateboer in FCG TV.

Vrijdag 23 oktober 2015 om 13:33

FC Groningen TV kijkt vanavond met Rasmus Lindgren terug op het duel van donderdagavond tegen Slovan Liberec. Daarnaast is er een terugblik op het gewonnen duel van afgelopen zaterdag tegen Willem II en komen er diverse goals voorbij die FC Groningen door de jaren heen maakte in Nijmegen tegen NEC.

Donderdagavond behaalde FC Groningen het eerste punt in de Europa League door met 1-1 gelijk te spelen in Tsjechië tegen Slovan Liberec. In FCG TV is een samenvatting van het duel te zien met reacties uit Liberec. Daarnaast komt Rasmus Lindgren aan het woord over hoe hij de wedstrijd voor de televisie beleefde. Lindgren is herstellende van een enkelblessure en bleef daarom achter in Groningen.
Afgelopen zaterdag won FC Groningen in Euroborg voor de competitie met 2-1 van Willem II. FCG TV sprak na afloop met de doelpuntenmakers Mimoun Mahi en Danny Hoesen. Daarnaast vertelt Nick van der Velden waarom hij zaterdag niet in actie kwam voor Willem II tegen zijn oude club en laat Hans Hateboer weten hoe het was om te spelen tegen zijn goede vriend Richairo Zivkovic.
Komende zondag staat alweer de volgende wedstrijd te wachten voor FC Groningen. De FC gaat dan in Nijmegen op bezoek bij NEC. Scoren lukte dit seizoen nog niet in Eredivisie-uitwedstrijden en dus laat FCG TV diverse doelpunten de revue passeren die FC Groningen in het verleden maakte bij NEC, om te laten zien dat FC Groningen eerder regelmatig succes boekte in Nijmegen en dat dat zondag zomaar weer kan gebeuren.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 9.15 uur en 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur en 18.45 uur op kanaal 5.
De Fox Sports Doc ‘Langs de rand van de afgrond’, over de totstandkoming van stadion Euroborg, wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend om 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard