string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lindgren, Maaskant, Nijland en D1 in FCG TV.

Dinsdag 15 januari 2013 om 16:06

FC Groningen TV begint vanavond na een paar weken winterstop weer met de reguliere uitzendingen. Met trainer Robert Maaskant en aanwinst Rasmus Lindgren kijkt FCG TV vanavond terug op het trainingskamp in Spanje.

Daarnaast vertelt algemeen directeur Hans Nijland tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van FC Groningen over de laatste stand van zaken wat betreft de komst van een Topsport Zorgcentrum. De D1 van RVO FC Groningen/Cambuur deed afgelopen weekend mee aan de eerste Eurocup Delfzijl. In FCG TV is een samenvatting te zien van de finale waarin FC Groningen uitkwam tegen het Belgische KV Mechelen.
Na een week trainingskamp in Spanje bereidt FC Groningen zich deze week op Groninger bodem voor op de hervatting van de competitie, komende zondag thuis tegen FC Utrecht. Robert Maaskant is zeer tevreden over de trainingsweek in het Spaanse Oliva. Onder prima omstandigheden zag Maaskant dat zijn ploeg tijdens de oefenduels heeft gewonnen aan voetballend vermorgen. Dat is mede te danken aan de terugkeer van Rasmus Lindgren die zich goed op zijn gemak voelt tussen zijn ‘nieuwe’ ploeggenoten. Emil Johansson is inmiddels ook weer aangesloten bij de selectie van Maaskant. Hij trainde vorige week mee met het Belgische Beerschot, maar dat leverde geen tijdelijke overname door de Belgische eerste klasser op.
Topsport Zorgcentrum
Maandagavond maakte algemeen directeur Hans Nijland tijdens de nieuwhaarsreceptie van FC Groningen bekend dat de komst van het nieuwe trainingscomplex van FC Groningen dichterbij is gekomen. Nijland heeft een goed gevoel bij het intensieve contact met de gemeente Groningen en hoopt dat de gemeente in april of mei het definitieve ja-woord zal geven voor de komst van wat straks een Topsport Zorgcentrum moet worden.
Verhuizing
Zeker is dat de Supportersbalie, de afdeling ticketing en de Fanshop van FC Groningen later dit jaar zullen verhuizen van Euroborg naar het nieuwe onderkomen van het Alfa College, pal voor Euroborg. Samen met Matthias Mulder, hoofd van de afdeling ticketing en Tjisse Zijlstra, hoofd van de afdeling merchandise, en Roelie Grit van de supportersbalie, nam FCG TV alvast een kijkje in wat nu nog een grote lege ruimte is.
Finale
Afgelopen weekend deed RVO FC Groningen/Cambuur D1 mee aan het eerste Eurocup Delzijl toernooi. De D1 behaalde met grote overmacht de finale, maar moest het daarin afleggen tegen het Belgische KV Mechelen. In FCG TV is een samenvatting te zien van deze spectaculaire eindstrijd.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op EL 2 te zien om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.40 uur en 13.20 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard