string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lindgren, Hateboer, tandarts, Etten in FC Groningen TV.

Vrijdag 14 maart 2014 om 11:35

FC Groningen TV gaat vandaag met Rasmus Lindgren naar de tandarts. Daarnaast is er een nadere kennismaking met Rutger Etten, speler van FC Groningen B1 en is er een vooruitblik op het duel tegen ADO Den Haag met Hans Hateboer.

Onlangs bracht Rasmus Lindgren een bezoek aan Tandartspraktijk Harkstede, de praktijk van tandarts Mark Zwinkels. Alle spelers van FC Groningen gaan voor controle naar Zwinkels, zo ook Lindgren die voor de eerste keer een bezoek bracht aan de praktijk in Harkstede. FCG TV ging met Lindgren mee en zag de Zweedse middenvelder zijn tanden goed verzorgd.
FC Groningen B1 speelt morgen thuis de kwartfinale van de beker tegen Willem II. In de competitie gaat het minder voorspoedig want de ploeg van trainer Peter Moltmaker staat onder de degradatiestreep en heeft drie punten achterstand op de ‘veilige’ twaalfde plaats. Moltmaker vertelt in FCG TV wat de oorzaak van de lage positie is, maar laat ook weten de komende weken met een goed gevoel tegemoet te zien. Daarnaast is er een kennismaking met Rutger Etten. Hij is een speler die, gezien zijn techniek, de komende weken het verschil kan maken voor FC Groningen B1.
Zaterdagavond gaat FC Groningen voor de 24ste keer op bezoek bij ADO Den Haag. FC Groningen won tot nu toe tien keer in Den Haag en hoopt daar zaterdagavond een elfde zege aan toe te voegen. Met Hans Hateboer kijkt FCG TV alvast vooruit naar het belangrijke duel dat gespeeld gaat worden op kunstgras, een ondergrond waar Hateboer in de jeugd veel op speelde.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 16.10 uur op kanaal 1 en om 19.00 uur op kanaal 3, voorafgaande aan ADO Den Haag – FC Groningen.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om
15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend
9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site:http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard