Lastige vragen en eerlijke antwoorden in nieuwe serie Dashboard Dilemma’s

30 mei 2022

Wie zag er vroeger het best uit? Liever een rode kaart of eigen doelpunt en wie is de slechtste chauffeur? In een nieuwe serie van FC Groningen en mobiliteitspartner Century krijgen iedere aflevering twee FC'ers lastige vragen voorgeschoteld. Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen: niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s! 

FC Groningen en mobiliteitspartner Century Autogroep presenteren vanaf deze week de nieuwe serie Dashboard Dilemma’s. Daarin nemen twee spelers van de Trots van het Noorden plaats in een door Century beschikbaar gestelde auto, om vervolgens geconfronteerd te worden met moeilijke vragen.  
 
Elke twee weken komt er een aflevering van de vierdelige serie online. Vandaag is de aftrap.  

220530 - Screenshot dilemma 1

Balker en Te Wierik 
Radinio Balker en Mike te Wierik hadden de eer om in allereerste aflevering achter het dashboard te kruipen. Als verdedigers moeten ze binnen de lijnen soms lastige beslissingen nemen in een fractie van een seconde, maar durven ze ook harde keuzes te maken buiten het veld?  
 
Bekijk de eerste aflevering van Dashboard Dilemma’s nu via het YouTube-kanaal van de Trots van het Noorden of onderstaande mediaplayer. Over twee weken is het de beurt aan captain Michael de Leeuw en speler uit de eigen Opleiding Romano Postema.   

Laatste nieuws