string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Koop eenvoudig online kaarten; kassa’s 11 uur open.

Vrijdag 17 augustus 2012 om 09:36

De kaartverkoop voor FC Groningen – Willem II van komende zondag 19 augustus, verloopt via deze website, de Fanshop in Euroborg en TicketBox. Kaartjes zijn zonder enige beperking te koop vanaf 18 euro. Zondag openen de kassa’s om 11.00 uur.

Voor het duel met Willem II zijn kaarten op alle drie publiekstribunes te koop. Vanaf 18 euro voor een plek in vak OO/PP kunt u de wedstrijd zondag in Euroborg bezoeken. Om 11.00 uur openen de kassa’s bij Ingang 2. Om eventuele wachtrijen te voorkomen wordt echter aangeraden vooraf, dus via deze website, of in de Fanshop of bij TicketBox, kaarten aan te schaffen. Het duel met Willem II begint om 12.30 uur.
PSV en Vitesse
Ook voor de wedstrijd FC Groningen – PSV (zondag 26 augustus, 16.30 uur) is de vrije verkoop begonnen. Ook deze wedstrijd is voor 18 euro te bezoeken. Er kunnen nu via internet, de Fanshop of TicketBox kaarten worden aangeschaft.
Dan is vandaag, vrijdag 17 augustus, ook de verkoop begonnen voor het thuisduel met Vitesse van zondag 16 september om 16.30 uur. (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen kunnen voor dit duel gedurende twee weken met voorrang twee kaarten aanschaffen.
Seizoenkaart
Ook is het uiteraard nog mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen om alle zeventien thuiswedstrijden in Euroborg in 2012/2013 te bezoeken. Een seizoenkaart is vanaf 198 euro te verkrijgen via de Supportersbalie (door langs te komen of te bellen), of door het formulier op deze website in te vullen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard