string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Konijnenknallen in Zappsport Voetbal.

Maandag 18 april 2011 om 11:33

Dinsdagmiddag 19 april om 16.30 uur is er in het programma Zappsport Voetbal van de TROS op Nederland 3 aandacht voor FC Groningen. Twee spelers gaan namelijk konijnenknallen.

Tijdens de tweeëndertigste uitzending is Ron aanwezig bij de Eredivisiewedstrijd AZ–ADO Den Haag. De campergast van deze week is Simon Poulsen.   
Jan-Arie van der Heijden, middenvelder van Willem II, helpt Thomas (11) met opendraaien om de aanval voort te zetten. Teamgenootje Lars (12) speelt de tegenstander van Thomas.
Clinics
Scoren voor Gezondheid, het project waarbij voetballers uit de Eredivisie kinderen informeren en aanzetten tot een gezonde leefstijl, pakt groots uit rondom het stadion van ADO Den Haag.
Zappsport Voetbal volgt Joep (12) die ballenjongen mag zijn van het Nederlands elftal tijdens de wedstrijd Nederland – Hongarije.
Konijnen knallen
Keeper Luciano da Silva en middenvelder Leandro Bacuna vertegenwoordigen FC Groningen in het onderdeel Konijnen Knallen.
Zappsport Voetbal is er iedere dinsdagmiddag rond 16.30 uur. Deze aflevering 32 wordt herhaald op zondag 24 april om 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard