string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Komst centrale verdediger nog geen gelopen koers’.

Dinsdag 03 juli 2012 om 13:22

In de 386ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland in op de oefencampagne van FC Groningen, de status van de selectie en benoemt hij de diverse activiteiten van deze week.

“Afgelopen zaterdag zijn we de oefencampagne van 2012/2013 gestart in Warffum. Het regionale team van RWE Eemsmond was – als te doen gebruikelijk de laatste jaren – de eerste tegenstander in het nieuwe seizoen. Vanavond (dinsdag – red.) trekt de selectie van trainer Robert Maaskant opnieuw de provincie in als om 19.00 uur wordt afgetrapt in en tegen Siddeburen. Ook de internationals Género Zeefuik, Leandro Bacuna, Maikel Kieftenbeld en Tim Sparv, die gisteren (maandag – red.) weer zijn aangesloten bij de groep, zullen vanavond in Siddeburen aanwezig zijn, maar nog geen speelminuten maken.”
Mutaties
“Nicklas Pedersen maakt geen deel meer uit van de selectie. Hij is gisteren (maandag – red.) zoals gemeld, getransfereerd naar KV Mechelen. Mede hierdoor kunnen wij nu bekijken of het ons lukt ook onze laatste wens voor komend seizoen – een linksbenige centrale verdediger – in te vullen. Dit is nog geen gelopen koers, aangezien een geschikte kandidaat ook beschikbaar en haalbaar moet zijn en de betreffende speler tevens een directe toegevoegde waarde voor de selectie moet hebben.”
“De oefencampagne gaat dus verder in Siddeburen. Wij hechten er als club aan vooral veel oefenwedstrijden in de eigen regio te spelen omdat we graag binding houden met onze achterban en door te voetballen bij amateurclubs kunnen veel supporters de spelers van dichtbij in actie zien.”
Kaartverkoop
“Bij de oefenwedstrijden in de regio is steevast een merchandise stand aanwezig. Naast de verkoop van seizoenkaarten is er tevens kaartverkoop voor de oefenwedstrijd van komende zaterdag in Duitsland tegen Kickers Emden, aftrap 18.00 uur, en de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in Euroborg tegen Willem II op zondag 19 augustus.”
“Vanavond (dinsdag – red.) kan ondergetekende niet in Siddeburen aanwezig zijn aangezien ik zal spreken op een avond voor sponsors van Stichting Volksvermaken Tolbert. Hierbij zullen lokale ondernemers aanwezig zijn. De avond wordt gehouden in het Farmhouse van De Postwagen in Tolbert.”
Lunchsessies
“Vandaag (dinsdag – red.) en donderdag worden er in Euroborg opnieuw lunchsessies gehouden met sponsorrelaties van FC Groningen. De bijeenkomsten zijn bedoeld om onze sponsors door middel van een korte rondleiding een kijkje te geven bij de rigoureuze verbouwing van onze Businesslounge. De totale metamorfose van de lounge staat in het teken van nog meer comfort en een nog hoger serviceniveau. Zo wordt de inrichting warm en stijlvol en komt er meer zakelijke ruimte om te netwerken en relaties te ontvangen.”
Presentatie
“Morgenmiddag (woensdag – red.) zal ik in Euroborg een presentatie verzorgen over groen en duurzaamheid voor zakenrelaties van Rabobank Noordoostpolder-Urk, die onder meer een bedrijfsbezoek aan FC Groningen brengen.”
Ice Age 4
“Morgenmiddag (woensdag – red.) heeft ook de FC Groningen Junior Club weer een activiteit op de planning staan. Zo’n zevenhonderd leden gaan in Wolff bioscoop de film Ice Age 4 kijken. Deze film wordt exclusief vertoond voor leden van de Junior Club, die zich voor deze activiteit hebben aangemeld. De film start om 14.00 uur, vroegkomers kunnen zich vermaken op het aanwezige springkussen.”
“Donderdagavond zal ik het vernieuwde trapveldje van de Stichting Kuzemerkooi in Niekerk openen en zaterdag verricht ik de opening van het Mega water en Sportspektakel van Buurt en belangenvereniging Voorwaarts Sappemeer. Deze dag staat in het teken van Sport en Spel en ter promotie van de verenigingen en is tevens bedoeld om de saamhorigheid in de buurt te vergroten.”
Euroborg Horeca
“Dochteronderneming Euroborg Horeca is voor de komend seizoen een samenwerking aangegaan met Prima Personeel en MF Horeca voor de invulling van het nieuwe horecapersoneelsbestand. Euroborg Horeca is op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerkers, die in zeer uiteenlopende horecafuncties willen werken in Euroborg. Deze vacatures staan op www.facebook.com/euroborghoreca.”
Loting bekertoernooi
“Donderdagmiddag vindt op het bondsbureau van de KNVB in Zeist de loting plaats voor de eerste en tweede ronde van het KNVB bekertoernooi. De KNVB zendt de loting vanaf 14.00 uur voor het eerst live uit via zijn YouTube-kanaal, www.youtube.com/knvb.”
“De 36 betaald-voetbalorganisaties zijn vrijgesteld van de wedstrijden in de eerste bekerronde en FC Groningen stroomt daarom in tijdens de tweede speelronde, die wordt gespeeld op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september. Uiteraard kunt u het resultaat van de loting voor FC Groningen ook lezen op deze website en via Twitter @fcgroningen en @jdnijland en onze Facebookpagina facebook.com/fcgroningen.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard