Ko Itakura Man of the Match tegen Heracles

24 december 2020

Ko Itakura gaat de winterstop in als leider in de strijd om de titel Office Centre Speler van het Jaar. De verdediger werd na de wedstrijd tegen Heracles Almelo verkozen tot Office Centre Man of the Match. Jorgen Strand Larsen werd tweede, Bart van Hintum derde. Itakura heeft daarmee zijn koppositie verstevigd. De Japanner wordt in het klassement gevolgd door Azor Matusiwa en Ahmed El Messaoudi.

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Heracles Almelo thuis
Ko Itakura 3 punten
Jørgen Strand Larsen   2 punten
Bart van Hintum  1 punt
 
Tussenstand na veertien speelrondes
1   Ko Itakura     18 punten
2   Azor Matusiwa        12 punten 
2   Ahmed El Messaoudi    12 punten
4   Jørgen Strand Larsen  11 punten
5   Sergio Padt       9 punten
6  Remco Balk       7 punten
7   Patrick Joosten  4 punten 
8  Tomas Suslov    3 punten
8  Bart van Hintum   3 punten
10  Arjen Robben     1 punt
10  Joël van Kaam    1 punt

Laatste nieuws