string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kirm, Bizot, Burnet, Zeefuik en Van Dijk in FCG TV.

Vrijdag 03 mei 2013 om 14:04

FC Groningen TV is vanavond bij de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2013, ziet Paco van Moorsel zweten bij de verkiezing 'Slimste speler van de Eredivisie' en kijkt vooruit naar de belangrijke wedstrijd van komende zondag tegen VVV-Venlo.

Donderdagmiddag werd op Sportpark Vinkhuizen in de Stad de finalemiddag van de FC Groningen Buurt Battle 2013 georganiseerd. Met ondersteuning van de eerste selectie van FC Groningen streden negen wijken uit Groningen en Hoogezand om een VIP-arrangement voor FC Groningen – Ajax. FCG TV volgde diverse teams waaronder die van Andraz Kirm, Marco Bizot en Lorenzo Burnet. Género Zeefuik bleek niet zo blij te zijn met de aanwezigheid van FC Groningen TV…
Onlangs organiseerde het dagblad Spits voor de tweede keer de verkiezing ‘Slimste speler van de Eredivisie.’ Vier jaar geleden bleek Tim Gilissen van NAC Breda de slimste te zijn, nu kreeg hij concurrentie van FC Groningen middenvelder Paco van Moorsel. Het werd flink zweten voor Van Moorsel. Want hoe schrijf je 2013 in Romeinse cijfers?
Komende zondag gaat FC Groningen om 12.30 uur op bezoek bij VVV-Venlo. Bij winst is FC Groningen zeker van plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal. De FC won acht keer eerder in Limburg dus winst is zeker mogelijk. Aan het vertrouwen bij Género Zeefuik en Virgil van Dijk ligt het in elk geval niet.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.45 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en om 17.55 uur op EL2. Daarna is FCG  TV om 22.55 uur te zien op EL2. Zaterdag is de herhaling om 9.30 uur op EL 1 en zondag om 8.50 uur op EL1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard